Sosyal mesaj 4ever :D
Printable View
Sosyal mesaj 4ever :D
https://www.youtube.com/watch?v=DllIEnsfLwQ
Şarkının adını sormuşlar ff2 de ost original soundtrack :)
10k dolar ne olcakki
Yanlışım yok, aynı şeyi konuşuyoruz. Arabanın yanı başında başka araba var iken, yani misal sizin arabanın yan şeridinde, 1 boy önünde bi araba var iken GoPro bunu 3 boy önünde gibi gösteriyor sanki. Bu sebepten, siz hemen yanı başındaki o 1 boy öndeki arabanın yanından misal 0.2 saniyede geçiyorsunuz ama video da 3 boy önünde gösterdiği için 3 boy öndeki arabayı 0.2 saniyede geçmişin gibi gösteriyor yani ışınlanmış gibi oluyor.
sağ şeridi çok kullanmış orası trafiğin az aktığı yer zaten :D yinede iyi gitmiş tabi avrupada olmak vardı vursam sağ çıkarsam takisye biner gelirim eve
60-100 kmh aralığında atılan makasları bunlarla karşılaştırmak bana saçma geliyor.
adam gidiyor kabul edin.
Yine çıkmış yarışçılar meydana:) arkadaş bir şeyi de eleştirmeyin be yok biz daha iyisini yaparız falan :)
işte bu yüzden ff gidiyor brezilya da çekiliyor.
oradaki araba kültürü bizimkinden daha gelişmiş malesef.
temde 2 tane şirket arabası tokatlar bunu neye uğradığını şaşırır. Burası Türkiye
Yine herkes keichi herkes makas king , yorum yapanlari kaci arka iter araba kullaniyo kaci 350Z kullandi merak konusu ,yurt disina yorum yapanlarin kaci cikti ? yurt disinda bu hareketi yaparim taxiye biner giderim mi ?? Komik olmayin arkadaslar usa de ya da avrupada hiz sinirini asin kan aliyolar kan trafigi tehlikeye atin aninda insanlar sikayet ediyo bu arkadas baya baya risk aliyo patlayinca taxiyle anca hapisanede bir zencinin karisi olmaya gidersin 10K usd ye Z pek vermiyor su an iyi bir Z 19 K usd arti vergi fiyatlar oyle cok tahmin ettiginiz kadar ucuz degil , adam evet buraya gelse 2 . Dakikada patlar neden mi adam full kesici gidiyo limit gidiyo ve bu adam 18 semi slick lerle gazliyo yani burda tutunamaz bile oranin asfaltiyla kiyasa bile gerek yok , z ara hizlanmalari cok iyi ve arkasi cabuk gelen araba bir de bir arkadas direksyonla cok oynuyo demis adam z i yalamis yutmus bir cok yerde arabanin **** gelmeye calisiyo ama dogru buraya gelse ooo keichi gelse ne olur harun tastan var cikgin vangancilar gelse ne olur E5 in 10 sene onceki hallerinden kimler geldi yine de bir tiki memo degil :D komik
Kesici ve yol boş olduğu için trafikden çok hızlı olması tat vermiş kısaca.Bu arada herkes kullandığı arabaya alışabilir bunda bir sıkıntı göremiyorum.Z in arkası çabuk geliyosa bu adamda üzerine ilk oturduğu gün atmamış bu makasları heralde.kullanmayı öğrenmiş ki geldirtmiyo.Benim arabamda kafadan gidiyo yerime oturup aynı viraja aynı şekilde girersen bilemez patlarsın bu kadar net.ben sadece sese doydum
Abartılacak bir video değil ama güzel yürümüş yapmış bişeyler makas attığı arabada geniş bir araç arkadan itişli bunları düşünerek iyi bence
Böyle bi yolda böyle bi arabayla güzel sürmüş ama extreme bi durum yok gibi :D ki hızlı arabayla makas atmak bence daha kolay :D
apaçi her yerde apaçi demek ki...
Başarılı .
adam drift yaparken 2 den 3 e atıp hiçbişey yok gibi drifte devam ediyor , bizimkiler hala 90 la 100 le attığı makasları anlatma video koyma peşinde :D