Maşallah araçlara. Folyodan kapı fikri güzelmiş![]()
Arabanın çok daha gideri var Emin ol.aynı speclerde yaptığım araç araçtan feyz alarak konuşuyorum.örneğin tıc rs le denememizden sonra belki 6 belki 7 boy hızlandırdık vts i ama tıc ile deneme fırsatı olmadı tekrar.timing i kaça kaç yaptın onu bilmiyorum ama 1 derece bile sırtta hissedilir fark yaratıyor.ama şunu söylerim itb nin kelebekleri bildiğim kadarıyla daha dardı bendekinden.itb değişimi biraz daha hızlandırır.
İlerleyen zamanlarda cesaret edebilirsem eğer bi atmo daha gelebilir.o zamana gti durursa deneriz bol bol.
Maşallah ikisine de çekim çok iyi olmuş..
Crm performance
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
yaw neden uğraşıosunuz o kadar sökmek için o zaman gidin gokart a swap yapın deneyin. Ben denemeye çıksam karşıma böyle bişey çıkarsalar deneme için geçeceğimi bilsem de denemem. Ben araba ile denerim bu araba değil der giderim. Nedir bu hırs anlam veremiyorum. Sağ kapın yok sağ tarafın komple yok. Ne ayna ne bişey. Sağından ne geliyor bilmiyorsun. Akıl var mantık var. Bi araba geçicem diye şu yapılır mı? Geçseydiniz boyunuz mu uzayacaktı.
IN BOOST WE TRUST
2 arabanında maşallahı var ama
mertcan abi 106 ciddi yürüyo yine hakkını vermişşin 5.vitesin
yeni videolarını bkliyoruz![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Ben 17'leri söküp 15 teneke taktım lan ben ne yapıyorum sadece roll için dedim kendi kendime ertesi gün hemen değiştirdik geriNe biliyim kapı falan sökme garip
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Pleksi kapıyı menteşeler tutuyor. Sen oraya folyoyu çektin eyvallah. Sağdan gelen giden de umrunda değil yani kimin üstüne çıkmışsın çıkmamışsın ona da ok. Eee gazlıosun 180 ile o folyo yırtılıp uçtuğu anda aynen paraşüt etkisi yapıp içeri dolan hava arabayı o tarafa çekip savurup atar. Ne olduğunu anlayamazsın bile. Cam açmaya benzemez. Ama denemesi bedava. 180 e normal bir araba ile çık bi camı içeriden kır dışa doğru. Elinde direksiyonda olmasın. Bak bakalım ne kadar çekio arabayı o tarafa doğru.
Arkadaş adamlar 1 mil yarışı yapıo dünyanın en prestijli modifiye yarışlarından biri. Hangi arabada kapı olmadığını bagajda folyo pleksi olduğunu gördünüz. Adamların neden bizi 3.dünya ülkesi olarak gördüklerini anladınız mı?
IN BOOST WE TRUST
Güzel deneme olmuş Mertcan keyifle izledim.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)