15 jantlı yeni polo 1.4 stock la denediğimizde corsa 2 boy önde oluyor sende yazılım var farkı görmek lazım.
Printable View
15 jantlı yeni polo 1.4 stock la denediğimizde corsa 2 boy önde oluyor sende yazılım var farkı görmek lazım.
Valla ibiza beklenenden iyi.Ankara'ya yolunuz düşerse fabiam ile her zaman hazırım.40-50-60 kaç derseniz:)
Araç çok başarılı Kocaeli'de neredesiniz? Uygun bir zamanda ve mekanda stock vtec2 im ile denemek isterim.
Değil hocam tabiki ya stock olsa geçerdiniz zaten:) Aracım stock 1.4 tdı 80hp iken beni 1.4 85hp ibiza beni 1 boy falan geçiyordu.160 gibi yakalayıp 180 gibi geçiyodum.Şu an 1.6 tdı ile denk gidiyorum o yüzden dedim ben.Bu arada herhangi bir art niyetim yok yanlış anlamayın.Sadece atmosferik motora yazılım olayını merak ediyorum.Eğer cidden bariz fark varsa.Yaptıracakların listesi uzun:)
Her zaman musaitim ne demek..
stock vtec 2 ile denemeyi cok istiyorum. .
bakalım ne kadar tutunabilecek ibizamiz :)
Yani bu videoya gore stock passat stock golfu 6-7 boy gecmesimi lazim?
ilk ezilen ben oldum ya haha :D denemelere ben de gelirim ama etkisiz kalırım :D
Evet muhtemelen öyle olması gerek.
vw bu işi sonunda başardı 1.6 tdi 120hplik motoru cok başarılı olmuş. Bu motor polo da olsa yazilimla polo gti a biraz tutunur gibi..
Delikanlı adamsın kardeşim farkı görmek için denemek istedik karşılıklı. kırmadin beni tekrardan saol. ;)
bu forum ortamları genelde yazıda kalıyor, deneyelim diyenlerden kaçı geldi ki :)
yolunuz bursaya düşerse 1.6 fiesta ile denemek isterim listede bende varım :)
Denemek isteyenler neredeler acaba ? :)
Gerçekten sonuçları çok merak ediyorum ortak bi güzergah bulunursa süper olur
bende burdayım sıkıntı yok. istanbula yolun düşerse haber vermen yeterli.