15 jantlı yeni polo 1.4 stock la denediğimizde corsa 2 boy önde oluyor sende yazılım var farkı görmek lazım.
Valla ibiza beklenenden iyi.Ankara'ya yolunuz düşerse fabiam ile her zaman hazırım.40-50-60 kaç derseniz![]()
Araç çok başarılı Kocaeli'de neredesiniz? Uygun bir zamanda ve mekanda stock vtec2 im ile denemek isterim.
Değil hocam tabiki ya stock olsa geçerdiniz zatenAracım stock 1.4 tdı 80hp iken beni 1.4 85hp ibiza beni 1 boy falan geçiyordu.160 gibi yakalayıp 180 gibi geçiyodum.Şu an 1.6 tdı ile denk gidiyorum o yüzden dedim ben.Bu arada herhangi bir art niyetim yok yanlış anlamayın.Sadece atmosferik motora yazılım olayını merak ediyorum.Eğer cidden bariz fark varsa.Yaptıracakların listesi uzun
![]()
Her zaman musaitim ne demek..
stock vtec 2 ile denemeyi cok istiyorum. .
bakalım ne kadar tutunabilecek ibizamiz![]()
B E Ş İ K T A Ş
Yani bu videoya gore stock passat stock golfu 6-7 boy gecmesimi lazim?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Evet muhtemelen öyle olması gerek.
vw bu işi sonunda başardı 1.6 tdi 120hplik motoru cok başarılı olmuş. Bu motor polo da olsa yazilimla polo gti a biraz tutunur gibi..
Delikanlı adamsın kardeşim farkı görmek için denemek istedik karşılıklı. kırmadin beni tekrardan saol.
bu forum ortamları genelde yazıda kalıyor, deneyelim diyenlerden kaçı geldi ki![]()
B E Ş İ K T A Ş
Gerçekten sonuçları çok merak ediyorum ortak bi güzergah bulunursa süper olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)