uzunda geçebilir dicem de 200cc o kadar fark ediyor mu? 320d filan olsa anlıcam da bir anda nos basılmış gibi fırlıyor bmw. anlam veremedim![]()
uzunda geçebilir dicem de 200cc o kadar fark ediyor mu? 320d filan olsa anlıcam da bir anda nos basılmış gibi fırlıyor bmw. anlam veremedim![]()
Bahadır Ustaoğlu
Masallah araclara bmw sen git ben gelirim demis![]()
beklentilerin üzerinde bir performans sergiliyor bmw gerçekten. bu kadar ağırlığa aktarma kaybına rağmen. maşallah
Kardesim denemeleri yaptik biz polo uzunda 220 de cuprayi yakalar 1 boy gecer 1 2 kucuk.detaydan oturu cokda onemli degil km leri nerdenmi biliyorum 32.saniyede zaten acin bakin pc de 200 km cupra 4 boy onde 6.vites 5200 devir bir anda gaz kesiyor aradan 18 saniye geciyor cupra max 210 km ye cikmis milletde videoyu seyrediyor bmw uzunda don lastigi yapmis diyor yani.konunun basinda bunlar belirtilmeli neyse iki aracada masallah.kazasiz belasiz insallah
Ben anlatamiyorum galiba.
Cikilan yokus varsa ortada sayactaki km hiz yeri gelir 50 saniyede 10 km hiz artar dimi ?
Daha 4-5 tane deneme war video su olan isterseniz paylasayim.
Yada dur yaa gercekekleri yazayim.bmw ile anlastik cupra gecin bizim icin cok onemli hepinize maas baglayim dedi
Ee bizde emkek parasi napalim.
Stock polo ile deneyen stock cupra lar var forumda paylassinlar videolari 220 den sonra kac boy oluyor izleyin.
Neyse abicim bizz uzatmiyalim bizde 2 tane fabrika cikis cupra var ikisiylede denendi sizde varsa buyrun gelin uzun uzun basarlar.
Bu arada cupra lar sewdigim araclarin basinda gelir.konuyu uzatmaya gerek yok abicim ben gerekeni yazdim buyrun gelin.
İnstagram:
guven_arabacioglu
polo gti ibiza cupradan hızlı mı onu anlamadım ben ? polo uzunda daha mı iyi gidiyor ? şanzıman oranları farklı olsa gerek o zaman
Bahadır Ustaoğlu
bmw nin bir anda ayırması imkansız ben f30 320d ile 200 e kadar geçiyorum bu video gereksiz olmuş bence
BOX ile 200-205 aralığına geliyor diye biliyorum max olarak 170 hp olan versiyonlar, bence sonuç normal uzunda gelme bakımından![]()
F30 larda araç teslim alındıktan sonra ilk çalışma saati olarak ilk 10 saat içerisinde limitörü kaldırabiliyorlar diye okumuştum bir yerlerde.
Araçlara maşallah diyeyim. Muhtemelen race chip ultimate var araçta
Herşeyi bir kenara bırakmak lazım adamlar denerken eglenmisler
ben de izlerken eğlendim ellerinize sağlıkbmw de uzunda acimamis
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)