AB vtec 30 psı basarken sonuc onde ;)
Printable View
AB vtec 30 psı basarken sonuc onde ;)
ben bilmiyormusum varmis baska video tebrik ederim AB yi gormemistim bu videosunu.
o zaman motorla videosu olan iki hondadan biri diyelim:D ucuncuyude bul cikar selcuk video izlemis oluyoruz boylece senin link arsivi saglam.
ehehe abı bakıyım belkı bulurum :D
selcuk simdi butun video paylasim sitelerini ariyor.
"honda turkiye turkey ankara istanbul izmir b16 b18 b20 k20 r1 cbr motor ctr vs vs vs"
:D
yoo AB nın yuruyup gectıgını bılıyorum o yuzden koydum ;)
Türkiye'de motorları geçen otomobilleri saysak güzel olur aslında :)
Msupra vs vs gibi ..
msupra
vts power vts
ab vtec
yuro typer
:D
awd lerden yokmu ? :)
edıt
whıte sıde:D
mrt99 :) 10krk
varda video cekmeye useniyor bu awd cular genelde.;0
izmirdeki turbo civicte geçer galiba :D
Tolgahan'ın eski s2000turbosu 0.8 yürürken egzozlu gsr600 ü geçiyordu 3boy kadar.
Motorunda çeştileri var tabi , 125lik , 600 lük , 1000 lik vs vs :)
bizim burada motor 1000+ genelde, hizli 600 lerde var biliyoruz hatta 260 a kadar 1000 likleri gecen de var ama biz konusurken 1000 lik ustu konusuyoruz.
İnşallah videoları çekilirde izleriz hepsinin , güzel arşiv olur.
evet video cekmek lazimdi ama anlik olaylar olunca insanin aklina gelmiyor. zaten konu videosu olanlar onlari karistirmayalim en iyisi:)
valla ne demek istedigini anlamadim;)
tunay dynamics;) dynomusun olum 380 de olur 400 de 420 de belli olmaz.
1000 lıklerı paso gecıyoruz ama vıdeo cekmıyoruz anladım burdakı yazıdan :D
mustafa denedik dp yide zn yide ama video cekmedik, cekeriz ama problem degil :)
birde bu driftbox cikti mertlik bozuldu denemeden karsilastiryoruz verilerden.
olum s2k yi unuturmusun sen takmisin bir kere:) gtr diyorum yok abi ben once s2k aliyim sonra gtr diyorsun daha ne olsun.
ya abi okadar subaru var ne drfit box i allasen ? sen bizi bu haktan nie mahrum birakiosun :D
tunaya bak ne ictin olum sen en kotu absiente mi ne zikkimdir o heralde.
Senin sonun bu gibi bence :D
2jz s2000 Running at the 8th
http://www.fquick.com/videos/2jz_s20...t_the_8th/5278
sen zaten konusma yaw amarıkalarda gıdıyosun wrxe bınıyosun alsana kardesım bı s2k walla ben yollarım hardtopını:)eskılerden hatırladıgım(su anda kusmus durumdayım s2k e arastırmıyorum artık) brıde ın low max serısı koltukalrı ıle 8 cm asagıda bı oturma pozısyonu oluyodu..olmadı ole yaparısın:)