Evonun specleri hakkında bi bilgim yok o yüzden spec lerle alakalı bişe yazmadım
enjektörlerden dolayı amansızca duman atıyor engelliyebilme şansım yok elimden geldiği kadar arkalardan basmaya calısıyorum :/
Varsayım olarak düşüncemiz 6 sec ler ama kesin bişe yok 6-7 sec arası dbn aldıgımızda net bi cevap verebilicem inşallah
erken basma söz konusu değil kornalarıda arkadaş çaldı zaten . 3. Kornada ben bastım ve evo sürekli akıtarak geliyordu o yüzden öle gözükebilir akıtırken çalıyordu korna ama anlamadım
Teşekkür ederim allah razı olsun
Adaletsizlik bir durum yok fevri yorumlarda bulunmayalım lütfen kornaları arkadas çaldı ne ben erken nede evo geç bastı
araçta 3 numara cam filmi var arkadaşlar gereksiz espiride bulunmuslar ama gopro hero3 le çekiliyor video cok karanlık oldugu için videoyu shopla parlaklıgını actık ve görüntü bozuldu
Teknoloji cok gelişti tabi ütü video çekerse şaşırmamçok koniksiniz gopro hero3 le çekildi viedo orjinal video isterseniz atıyım cam filminden bişe gözükmediği için videonun parlaklıgını actık kalite bozuldu
Evo 8 başlıkta belirtmiştin
Cıkmadan önce kaçta basalım dedim arkadasa 80 dedi 90 olurmu dedim olur dedi 1 kez 80 1 kez 90 da bastık . Prime ihtiyacı olan bi araç a binmiyorum . Adıyla şanıyla bilinen bi araba . Herkezi şalırttıgı için prime gerek yok![]()
3.kez cevap veriyorum yukarıdada verdim gopro hero 3 le çekildi video araçta 3 numara film var video cok karanlıktı die ışığını açtım görüntü bozuldu . Videonun amacı arabaları görebilmek kalite önemlide bukadar büyütülmesinin amacını anlamış değilim