yok en azından bilgi sahibi olursunuz diye dedim sakın yanlış anlamayın beni![]()
maşallah, 100-200kmh 19 sn , bence sıfır eğim için çok güzel bir değer, polo gti , ibiza cupra tarzı arabalardan net hızlı. Hatta baya hızlı.
Bugün cooleri taktırdım Özgörkey de 115 TL işçilik ücreti ile takıldı.
Eski ve yeni coolerin resimleri.
Adamlar m performans kitin içerisinde normalde intercooler, 600 Watt fan ve beyin satıyorlar. Intercooler stock olana göre aşağı doğru yarım boy kadar uzun. Epeyce büyük sayılır. Bu sebep ile hortumlar bire bir oturmasına rağmen intercooler ile fan bire bir alt kısımda klipslerine oturmuyor. Eğer 600 lik fanı alırsanız aşağıdaki mesafe kapanıyor ve tam oluyor. 2 adet basit plastik kelepçe ile kolayca çözüldü bu sorun. Zaten klips sadede fan ile cooler birbirine çarpmasın diye yapılmış Yük tutan birşey değil kısaca. Almayı Düşünen Arkadaşlar montajı dert etmesinler sorunsuz şekilde çözülüyor.
Gelelim performans konusuna. Şimdi az önce yine ilk sayfadaki video ile aynı noktada çektiğim videoyu paylaşacağım. Ne varki bu akşam izmir epey rüzgârlı ve çekim yaptığım noktada arkadan rüzgar var. Bunun hızlanmaya mutlaka etkisi olmuştur çünkü iki video Arasında neredeyse 100-200 hızlanmada 2 saniye var. 17 saniye gibi ölçtüm ki bir tek intercooler bu kadar fark yapmaz herhalde. Yine de direksiyona geçince intercooler dan sonra bir fark hissediliyor.
Bir de , arkadaşlar bu gece ilk defa ***** noktaya da geldim. O ne kalabalık öyle , epey hareket vardı.
Bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben yazılımdan sonra kendi isteğim ile cooleri taktım. Bu yazılımın tekrardan coolera göre yazılması gerekiyor mu? Kayda değer lag yaşamıyorum.
abi aracına kocaman maşallah, bu ***** yer neresi oluyor? Çiğli ?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)