eywallah kanka saolasın henüz geçen vtec olmadı ama bigün biri geçer illakiesas sana maaşallah kanka headers sız bi type r ın headerslı bi type r la yürüdüüne ilk defa seninle şahit oldum allah nazardan saklasın
eywallah kanka saolasın henüz geçen vtec olmadı ama bigün biri geçer illakiesas sana maaşallah kanka headers sız bi type r ın headerslı bi type r la yürüdüüne ilk defa seninle şahit oldum allah nazardan saklasın
Umut dün bi deneyemedik kardeşim 4 lü denemelerde varmıydı senin arabada benim yanıımda fth ile eray olduğundan göremedim etrafı. bizim denemelerde video çeken olmadımı.
yok üstad yaa çoklu denemelerde ben gelmedim çünkü baya karışıodu öölesenle benm benmle va vtecin benmle fth nin falan videoları war ama yarın yükleyebilicem dier telefondan çektik çünkü dier telefonda arkadaşta şimdi yarın alıcam
![]()
biz denedikmi akşam bende vardır kardeşim o zaman bakayım videolara. arabaların hepsi aynı renk hemen hemen karıştırdım herhalde ne oldu denemede.
o 22 dakkalık videoda falanda var zaten son dakkalarında. kafa kafaya gibi gidioruz 4 ün sonunda falan ben geçiorum birinde yarım boyla bi boy arası dierinde bi boy civarı galiba tam hatırlayamıorum unuttum videoyu saçma sapan videolarda çekmişiz karışmış![]()
gebzede konuştuk orta susturucu olayını doğru headerı ufaltacam demiştin sende. helal kardeşim başka bi rolde güzel video çekeriz. fth ile ne oldu p28 vardı onda.
ya hadi leyn açığımı yakala hemen zatennapiim kanka okulda ingilizce konuşa konuşa türkçeyi unuttuk
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)