User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
145 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: THP Wars - VS 207 RC & FPJ 207RC

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemalcan yazma kardişim denemenin bahanesi olmaz bu denemede dieri geçmiştir tebrikler

ne zaman isterlerse denersiniz ne sıkıntı var yahu kardeş kardeş deniyorsunuz ortalığı ayaga kaldırmanın manası yok Dragon07 kardeşim istediğiniz zaman ararsınız ne zaman istersenizdenersiniz siz büyüksünüz ben geldiğimde denerseniz bende izleme sansına varirim teşekkürler tebrikeler THP ler hızlı
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maşallah emekler karşılığını meyvasını almış hakeden kazanmış turkiyede thp Mehmet usta yazılımda e tuners en sağlıklı biçimde yuruyor yurutuyor iki isim marka olmuş artık......

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 2 araca o nası bi ivmelenme ya

TAHİR SARIBAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahir abi dbnyi neden taktiniz o zaman.. nyse abi uzatmanin luzumu yok dedigin gibi herkesin emegi var ortada haftasonuna aracimiz hazir sizinkide hazir olur saniyorum soz verildigi gibi cikar gazlarlar bizde bakar goruruz abi varmi eksik fazla bisey?
    dbn yi taktık gördük kaç çıkıcak diye sana da söyledim 12 sn dbn süresi
    dbn ne işe yarar bunu sende biliyorsun sadece arabanı görürsün bi malzeme taktığında bi işlem yaptığında noldu ne bitti diye başka bi halta yaramaz önemli olan yan yana gelmek
    Artı olarak mehmetin FPJ ile denemesi ilk bu değil benim bildiğim
    SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
    MATADOR-M50 3.25 TURBO
    0-402 mt 11.069

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dev den hızlı bi araç olmuş lakin king olayı hala 6.7 dir.
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz bizim dbn daha iyi biz daha iyiyiz gibi bisey demedik king ilan ettiler kendilerini araclarinda dbn takili madem ole paylasin gorelim dedik bizde o sureyi gazladigimiz yerde aldik burada sizin gibi ovalar yok dolayisiyla matematik yapicak bi durum yok hayatinda kac kere dbn olctun bilmiorum ama bu aracin 32 tane dbn dosyasi var senin bu sekilde yorumun asil bize saygisizlik..
    asil deger dbn dir araclar gun durumuna gore deiskenlik gosteriyorki fpj dbn suresini aldigimiz gibi degildi

Valla ben ıkı tarafada saygısızlık yaptıgımı dusunmuyorum. Bende kıng flan demedım zaten. Bana gore kıng 20 farklı arabayla dener kımseye gecılmez kıng dersın.kıng her hafta degısmez. King lik değişik bı konu herkes kıng artık .

kıng olayı hala 6.7 dır dıyen hasan arkadasa yazmıstım ben onu. bunda kızacak bı durum yok dbn ın dengesızlıgınden bahsettım. 32 kere dbn almıssan dıs faktorlerın ne kadar etkılı oldugunu sen daha ıyı bılırsın.

benım yazdıklarımda yanlıs bısey varsa . dıyosankı ruzgarı arkaya alınca yada onden esen ruzgarda hıcbır fark olmaz onu tartısalım. dogrulugunu senınde bıldıgın bı fıkıre sırf karsı cıkmak ıcın bıseyler yazmana gerek yok.

Karsı taraf deneme sırasında sure olcmus ama yayınlamıyor degılmı. cunkı senın araban 6.7 yuruyordu. o denemde 8 yurudu varsayalım. dıger rc de senı gecmesıne ragmen 7.5 yurudu dıyelım. senın 6.7 lık suren varken adam cıkıp dermı ben 7.5 yurudum dıye. 7.5 degılde 6.5 yuruseydı o da yayınlardı sureyı en hızlı dbn bende dıye.

ıkınızınde suresı yavas cıktı sunkı ıkınızde aynı dış etkenlere maruz kalarak sure aldınız. benım anlatmak ıstedıgım bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki araç yarışıyorsa birisi geçecek..geçene tebrikler
    Crm performance

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki araç yarışıyorsa birisi geçecek..geçene tebrikler
    Alper abi senin bu yorumuna bitiyorum valla hiç değişmedi �� bu arada 2 aracada maşşallah alper abininde dediği gibi 2 araba yarışıyorsa biri geçecek
    SDR GARAJ

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada Allah kaza bela vermesin. Ben iki tarafıda tanımam fakat bence dbn'ye göre konuşmak çok mantıksız geliyor 1 kere alırsın 2.ye aynı süreyi alamayabilirsin iynn dediği gibi rüzgar çok önemli bir faktör. Sonuçta 6.7 yürüyen araç sağlıklı olsaydı o akşamda 6.7 yürüyüp vs'yi geçebilirdi yada arac o haliyle hazır değildi denenmeyebilirdi. Aldığın sonucun devamlılığı yoksa o iş iş değildir bu sadece araba ve yarış için değil her alanda genel olarak böyledir.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınıfının en hızlı 2 aracı denemiş olmuş bitmiş.fpj dev denemesinde kendini gayet kanıtladı ve aynı gecesi dbn'sini koydu.
    Dünyanın heryerinde kabul gören dbn'yi burda doğru sayamayız,dbn'le olmaz o işler demek garip.Kimse VS ye yavaş demiyor zaten fakat o gün dbn takılmışsa araca fpj yi geçerken hangi eğimde 100-200 ne çıkarmış yayınlasın görsün herkes.Tekrar deneme sözü alınmış zaten.Fpj bu sefer dbn süresini yapıpta geçilirse tebrik edilir vs olur biter.Fakat 6.8 veya daha yüksek bi dbn ile fpj geçerse hala taht onda demektir.Tekrar denensin görsün,kimse unutmasın ki aynı bayrağın altında temsil ediyoruz ülkemizi.Artık eskisi gibi imkanlarımız falan kısıtlı değil.Çoğu yurtdışı ülkesi araçlarımızı biliyor.lütfen kalp kırılmasın,şakşakcılara izin verilmesin.Umarım bi dahaki deneme adaletli,sorunsuz kazasız belasız gerçekleşir.
    Maşallah
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar tartışma yaratcak durum yok. dosthane bi denemeydi. denedik bitti gitti. bn fpj ile daha önce yine denemiştim ozamanda geçildi. enjktör yoktu doğru hiç bir yerde video yayınlanmadı. sorun çıkmadı. heryerde king iz nerde bu thp ciler diyen sizdiniz. bana bu yarışda deneme teklif eden de sizdinizz. milletin merakını giderelim deneyelim bitsin bu iş diyen de sizdiniz. bizde aracı hazırladık denedik geçtik.
    o gece doğru kayış 2 defa koptu. ama 10 defa denesek yine geçecektik.
    aracımın satılık olduğunu herkez biliyo. ve su anda ciddi bi pazarlık aşamasındayım kusura bakmayın yarışmayacağım.
    ama hali hazırda yaptığım bi rc im daha var. rodajda bitsin hazırlayınca yine deneyelim.
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

maahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse bi yerlerinden uydurmadi deneyelim diye tekrar arayı uzatmadan deneyelim diyen sensin şimdi burda arabam satılmak uzere diyorsun yakana da yapişan yok senin lafina itimat edip burda tekrar deneyelim deniliyor. Lafinin arkasinda durmaman senin tercihin DENEME geceside yazdim kingliginiz tadini cikarin yeni araba cıkardıgın zaman deneriz görürüz hadi yolun acık olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fpj'yi yaptik denedik sureyi koyduk sure alinan videoyu koyduk konu actik deneme talebi icin yani bi araba gectik king ilan etmedik. Bizim king dememizin sebebini az cok tahmin edebilirsin.
    Eger araciniza guveniyorsaniz yine yurur yine gecersiniz ama fpj o gece geldigi gibi gelmicek bunu bilin.
    Bir defa deneyip biz kingiz demek hos degil.
    ☻/
    /▌
    / \

S.Ucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millete 16 g yurtturduğunuz turbo gtx28 in kıçının takılı olduğunu söyleyin ayrıca yarış gecesi turbo basınç kaçırmasın diye wastegate hortumunu çıkardığınızı bi daha basmam demendeki ayrıntı turbo boşaltmadığı için kırılcak pazarlıktaki arkadaşa bunlarıda söyle elinde kalmasın araba...
    207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaahaha ulan insanlar nasıl kıvırtcaklarını şaşırıyorlar yaa böle bişey yok bizmi kopardık kayışınızı bizmi uçurduk tamponunuzu arabanız sağlam kalsaydı deneseydik güzelce bizde tebrik etseydik herkez bi tebrik bekliyo haaa tebrik ederim araba atomlarına ayrılmadan durabildi ama sonuca ulaşılmamış bişey olmamış tebrik bekliyolar tamam arabamızı halledelim tekrar deneriz diyorlar sonra pazarlık aşamasında oluyo sanki 500 dönüm arazi KİNG dediğin polemik yapmaz çık diyenin cümlesinin bitmesini beklemeden çıkar geçer soru işaretlerini ortadan kaldırır bu yapılan kırallık değil soytarılık ........

kimble - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni dümende bu olmuş... geçilen arabasını satar, anlık geçen geçileceğini anladığında: AMAN BANA DOKUNMAYIN ARABAMI SATIYORUM...

Huseyin0727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FPJ nasıl bir arabaysa maşallah 2dir araba sattırıyor herhal olsun. KING KIM ASLONDA BELLI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha arabasini satmak isteyen varsa 1 tur denesin fpj ile. Alo araba satma hatti 7/24
    ☻/
    /▌
    / \

Evrim07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizi hafife aldık bu doğru arabamizi sokmedik önden bastırdık buda doğru tampon demirine kadar soktunuz arabanız kayış kopardı hadi neyse dedik bidaha deneriz diye söz verildi korkmaya gerek yok hafta sonuna kadar delikanlıysaniz sözünü tutup tekrar denersiniz.

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maahmut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse bi yerlerinden uydurmadi deneyelim diye tekrar arayı uzatmadan deneyelim diyen sensin şimdi burda arabam satılmak uzere diyorsun yakana da yapişan yok senin lafina itimat edip burda tekrar deneyelim deniliyor. Lafinin arkasinda durmaman senin tercihin DENEME geceside yazdim kingliginiz tadini cikarin yeni araba cıkardıgın zaman deneriz görürüz hadi yolun acık olsun
    Eyvallah abi seninde yolun açık olsun
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)