araba gucluya taktigimiz kayis kopuyo:))
Printable View
araba gucluya taktigimiz kayis kopuyo:))
Kalite kullanın biraz hani td05 dışı içi çakma gtx olmasın.tamponu iyi takın.Hani başka denemeye olurda gelirseniz bagaj kapı falan fırlamasın.
Hee hee dogan hee hee
Senin cok var yolla seyredelim reklam pesindemiyiz al roll videosu seyret diyeyim dogan bikere kazara thp binmissin yaz ciz hem cilalariz hem gazlariz kime ne gecmise bakarsan gorursun bunlarimi anlatayim
Herşeyiniz taklit yazılarınız bile taklit biraz kafa yorun yeniiliklere :) Yeni arabanıza mnifold external wg yapıyorsunuz ya takıldıgınız biyer olursa sorun..Hadi kal sağlıcakla...
Dogan mehmete soyledim sabah git dukkana merakini gidersin td 05 mi gtx mi sokucek senin icin kafan takilmasin hani
Karşısındakinin kim olduğunu bilmeden sanki master oldun diyen David guetta mı çok boş konuluyorsun esp fişini çekte 2 gazla gel hadi
Dogan gitmez.
Ayrıca doğan big turbo özgürün denemeye korktuğu poloları stock turbo RC ile geçeli tam bir 1 sene olmuş
Yenilen pehlivan misali.....
Artık yazmayacağım son sözüm
Big turbo ve stock turbo her türlü thp ile her isteyenle bu hafta deneriz hodri meydan
Hadi görüşürüz
Konu nerden nereya geldi paplo picasso
Kafa burun bile gidilmemiş bariz fark var arada denemeye gerek yok dbn de de ne çıkacağı videodan belli zaten
Çok iyi olur erkay antalyada stock turbolu araba bulamıyordum gelde benim ds3 le bi deneyelim .
Bu arada yarış sonrası mehmet usta deneyelim arayı uzatmayalım demişti şimdi denemiycem demekle çok ayıp etti. Bide 10 kere denesek 10 undada geçemezdiniz mehmet usta allahtan fpj nin içindeki kamera duştu yoksa kaç kere ondeyken bıraktığımı gorurdunuz iyi niyetli geldik iyi niyetli ayrıldık ama yakışmadı abi bu sana.