tfsi için emme manifoltu çıkmış onuda alıp bir test ediverde bizde alalım olmadı ibrahim![]()
tfsi için emme manifoltu çıkmış onuda alıp bir test ediverde bizde alalım olmadı ibrahim![]()
Team PAŞAOĞLU
Bir video paylaşayım o zaman
http://tinypic.com/player.php?v=2h4v...8#.VaNgZEUZjSe
Maşallah rs çok güzel gidiyor cidden. Şöyle bir dış çekim olsa da emiş sesini de duysaydık keşke.
eski bi cliocu olarak gurur duyuyorum valla. çok ilginç geldi ama portları vs nasıl uydu yada bağlantı yerleri ??
SM PERFORMANCE
Olm bak bu hareketlerin hep fiyati artirmak icin oldugunu biliyorum ama yemezler. 14.750 son rakam.
Ibocan walla RS sahibiyken hep hayal ettigim seyleri yapiyorsun. Emegine saglik kardesim. Hic satma o arabayi uzulursun cok ararsin.
Bu seferde tayyeap e yakalaniyoduk. Sesleri duyunca cama cikmis.aksam ariyo tic rs miydi o diye![]()
Eyvallah sagolasin
Honda candir diye bosuna demiyorlar
Integrated engineering in manifolttan bahsediyosun degilmj. Valla performansa etkisi ahim sahim bişey olmaz ama goruntu olarak cidden cok guzel
Aslında emmeyi skunk2 takacaktim ama sirf senin icin edelbrock taktim haci
Tesekkur ediyorum. Port çapi olarak rs in emme manifoltu capindan biraz buyuk. Port polish yapmaya gerek kalmiyir. Baglanti icin biraz kafa yordum tabiki .
Tesekkur ediyorumm abicim
Satma diyosun ama 14.750 ile benu cezbediyosun![]()
Kardeşim çok güzel bir video emeğinize sağlık bir vag'cı olarak ilk defa bir RS'i beğendim oda seninki![]()
66 vatan 06 mekan
yavas yavas bir honda gibi devir cevirmeye basladı..guzel oldu iyi gunerde kullan allah kaza bela vermesin..
bu arada kaç hp kaç tork çıktı araç?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah,
En hızlı Rs sorusunu merak eden olmaz umarım daha...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Deneme sesler bir yana ibizayı kullanan arkadaşa ayrıca bir tebrik yolluyorum. tertemiz yarışmış. ilk tünel yaptı sandım meğer önü doluymuş boşalır boşalmaz hemen kendi şeridine geçmiş. Tekrar tekrar tebrikler kendisine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)