Yok lan mehmet çok sıcaktı sortla gezerim bilirsin ferro deneyelim diyince atladim motora gittim gerçi tulum varmı yokhehe
Yok lan mehmet çok sıcaktı sortla gezerim bilirsin ferro deneyelim diyince atladim motora gittim gerçi tulum varmı yokhehe
On3R
R-Turbo
hafta içi birgün deneyelim ya. bi de ramazan bitsin de oruç oruç çıkma. allah korusun... gel gel dediğime bakma, korkuyorum valla bişi olacak diye![]()
M. The most powerful letter in the world.
Haberleşmiştik toplu olacaktı bu işler öyle hatırlıyorum ben![]()
Çok keyifli olmuş video. Güle güle kullanın araçlarınızı![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
gerçi havaların biraz serinlemesi lazım ,yıkatmak için çıkarayım dedim, bugün arabam akşamüstü olmasına rağmen 40 derecenin üstünde hava çekiyordu , acıdım yavrucağa
yazık etmeyelim bence ,arabalarımıza zulüm olur gazlamak.
maşallah m3 çok keyifli olmuş, aslancım senin için endişeleniyorum ama haberin olsun![]()
RACE WERKS
herkes kasktan tulumdan bahsetmiş de, yenge izin veriyor. size ne oluyor ki ?auehfnaef
Hahahahaha hiç sorma ya face de hayatında emniyet kemeri takmayan adam şortla motorami binilir demişacunda şortla biniyor ona saldırın arkadaş hrhehe
On3R
R-Turbo
ahahahah. pantolonla binsen muhtemelen şırdana dönerdi zaten![]()
aslaanım ya aman deyim.. Düzlükte ve boş yolda basın. Şu sıçtığımın çelik bariyerlerinin olduğu yerlerden uzak durmaya çalışın.. Vallahi küfür ediyorum sana bilmiş ol. Yinede maşşallah kankama tekerine taş değmesin kankacım.. Tez zamanda hevesini al ondan.
*On3r*
Motosiklet kazalarında kalıcı hasarların sebeplerinden biri,sürtünme sırasında derinin kendisini yenileyemeyecek kadar yüksek sıcaklığa maruz kalmasıdır.Hız yapılacak araç her zaman bulunur da uzuv bulunmaz.İkinize de keyifle sürüşler dilerim.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)