Çetin haberli olmaz bu işler haber edilse enaz 300 kişi doluşur ve orda roll moll olmaz:) Biz 1000 mt.gerideyken haberimiz olmamışta:D
Printable View
maşallah 2 araçada
abi tebrikler maşallah hepsi çatarat çatarat yürüo
bence buna junior msupra demek haksızlık olur :) bunada orjinal bi isim bulmak lazım
masallah ikisinede
benimde haberim yoktu, ismaili tebrik ederim.
yasine o bitik lastikleri degistirmesini elli kere falan soylemistim, oda kullanmasi zevki oluyor donut falan yapiyorum demisti. artik dinler beni heralde. ;)
süper olmuş devamlı olmasını dileriz :D
sanırım bu aracın plakası 06 pt 323 Maşallah çok güzel olmuş,
06 pt 331 neydi ben asıl onu merak ettim :)
alman japon karısımı eraydın dedii gibi :D jd///m :D
masallah aracada :icon_rule
Masallah :)
İnanılmaz projeler serisini severek izliyoruz, devamını bekliyoruz :)
m5 motoru derken hangi kasanın motoru acaba ?
korhancım benim şuandaki sorunum geçmek yada geçilmek degil ben dört çeker bir araba ile uraşan adam degilim onun için ilkerle birlikte gidelim düzgün bi yerde gazlıyalım dedim çünkü araba sanayi içerisinde bize iyi gözüküyordu dışarda ne olacagını bilmiyordum ilkerin naskarı ve benim arabayı yükledik o arada yasinide aradık rica etttim yasin muhabbet olsun dedim olur neden olmasın dedi ve gittik şuan test aşamasındayız ben yada onun geçmesi benim için hiç sorun degil ama ben yasinin 5 boy gerisin dende gelseydim razıydım neyse teşekkür ederim yasin snuçta o iyiydi bu kötüydü yok yasininde yeni gelecek parçaları benimde siparişte olan parçalar var onlar gelsin tekrar deneriz
abim bende gecme gecilme muhabbeti yapmadim kesinlikle. yasinin arabasini tamamen benim tasarladigimi biliyorsun. eger ustunde duzgun lastikler olsa senin icinde daha duzgun bir olcu olurdu, ondede olsan arkadada konu o degil biliyorsun.
ben su an kendi arabamla ugrasiyorum biliyorsun, yasininde eksikleri var ama onlarla ilgilenemdim su aralar.
ey maasallah be ısmaıl abı
allah kaza bela vermesin cok guzel maaşallah
ben bi türlü izleyemedim vidyoyu, sorun benim bilgisayardı mı acaba?
Maşallah abi... :)