Meaşallah eksikler tamamlansın tekrar görelim.Güzel videolar devamını bekliyoruz
Printable View
Meaşallah eksikler tamamlansın tekrar görelim.Güzel videolar devamını bekliyoruz
masallah. :)
çok başarılı bir proje, arabanın içine binince daha iyi anlaşılıyor gökhan ustanın ellerine sağlık
şu sese bitiyorum çatara çutara :) maaşallah
maaşallah:icon_tup:
İsmail agbinin bu arabaya bakısı bile bir başka maşallah agbi cok guzel gidiyor
maşalla, geçen akşam sanayi de galiba ayara çıkmıştı, deli gidiodu. Bu araba çok can yakacak... Tahmini güç nedir, ya da hedeflenen 650hp?
massallah ii allatanb işi olmamış nekadar heycanlısın yahu ismail abi bekleseydin ya beni az daha. Buaradae30 da slicks varmı ?
hafta içi geliorum ozaman :)
ismail abi maşallah swap böyle olur işte :) .....
slick vardı yoktu ivir kivir konuyu uzatmıyalım gene....
bizim gecme gecilme derdimiz yok en iyi ismail bilir. ;)
araba yurudugu ilk gunde bizim yanımiza gelip gosterir hep, bizde beraber sevinir ovunuruz.
yine guzel bir is oldu, farklı arabaların guclu yanları kullanılarak iyi bir arac yapıldı.
tebrik ederim ismailim abimm.;)
slick vardıyoktu demedim acaba dedimbiri yol lastiği biri slick lemi kalktı dedim ? bunda alınıcak bişi yokki :)
alınma da yok olum ceku;) baslıgı kirletmeyelim guzel bir is var ortada:)
rolling olsaydı nasıl olurdu..sonuç değişirmiydi?
maşallah çok güzel iş çıkmış garajdaki son hali ile gazlamışın herhalde yere yaklaşcakmı hayvancık? çok yüksek
Efecim rolling drag fark yapmaz gücü bilinen bi arabaya göre yeni yapılan arabayı deneyip kıyaslayıp ne kadar gittini görmüşler :)