Sağolasin hacım. Yeni setup a bisey kalmadi. Tum parcalar alindi ups in kapiyi çalmasıni bekliyorum :)
Sagolasin serdar abi :D aynen abi bi lakap bulmak lazim , modaya ayak uyduralim :D :D
Printable View
stage 2+ için çok güzel bi hızlanma gerçekten maaşallah
maşallahı var valla kazasız belasız
Maşallah ibo ama o kadran ne kadar kötü yahu , bir anda araba yavaşlamış hissi yaratıyor , başarılı çeviriyor ama es geçmeyelim.
GTX30 merakla bekliyoruz ;)
Her zamanki gibi soluksuz kesintisiz maaşallah,,,big turbo setup da da sorunsuz olmasi dileğiyle dostum ;)
Ankaraya gelemiyorum pampa sırf bu arabadan korktuğum için :D
kaç bar basıyosun ibrahım bide pompa benzını mı depodakı ?
Sagolasin görkemcim.
Big turboda ben sorun yasarsam sizde sorun yasamis olursunuz, gece gunduz kafa utulerim sorunu cozene kadar bilirsin :D
Gel panpa sana bisey yapmaz :D
3 de ilk basınca 1.85 peak atiyor diğer viteslerde 1.6 peak atip 1.3 lere dusuyor. Methanol basiyorum ayrica yakitta var depoda.
maşallah afrde çok stabil
son gunlerini mutlu mesut geciren cupramıza tebrikler :) K04 un sonunu gorduk sıra geldi big turbo setup a :)
1.6 peak 1.3 cont olayını garipsiyorum ibomcum ya , biz zamanında fındık kadar k04 lere çok stresler bindirip 2.4 peak 1.8 bar vites bitiriyorduk ,
nasıl bu kadar fark olabiliyor , sende efsunlu adamsın vesselam :D
Maaşallah, güzel gidiyor. Ama hakkı 3071 değil 3076.
76 olanını kullanma şansım olmuştu. Yakıtla beraber 2,3 bar eğlenceli yürüyor :)
Tesekkurler. Yakiti saklamaya hic herek yok.***** su gibi benzinimiz var. Bu zamanda yakitsiz arabaya yurutuyorum diyen ya yalan soyluyodur yada arabadan anlamiyodur.
Tesekkurler.
Eyvallah hacım :) K04 un sonu değil aslinda daha basinc acilabilir,koltuklari sokerek,hafif jantla cok daha hizli olabilir ama hizlansada k04 yavan geliyor artik :D
Haci efsunla alakasi yok. Arabayi tanidikca hizlandiriyosun. 2 yili gecti alali. Stage 2+ olarak aldim 2 bar basiyodum 320 hp cikiyordu. Supap yaylari kaciriyodu biliyosun seninde cok kafani sisirdim o zamanlar. Sorunlari hallettik motoru ogrendik yine stage 2+ olarak 380 hp lere cikardik ayni parcalarla.
Su an motor daha yeni subaplar sıfırlandi. Cikanlar hep yanikti misfiredan ve subap ustunde olusan kurumlardan dolayi. Turbo pali sifir takildi.su an daha dusuk basincta eskisine yakin gidiyor.
Devamli savundugum forge twincooler olayi var mesela. Herkes yıllardır forge kullaniyor sen niye degistiriyosun dedi herkes. Su an mishimoto var ve aralarinda ciddi fark var. forge la yuksek iattan limp moda giriyodu araba yazin topspeedde.
Kişa denk gelseydi k04 un dibini gorecektim ama bu sıcakta kasmaya gerek yok. Buyuk turboyla ugrasalim birazda.
Bende gtx3076 aldim , manifoltu tubular aldim. Zevlkli bisey olacak insallah :)
Rs4 enjektör + dutycycle düşürmek için methanol kit de varsa, ver avansı aç basıncı acabildiğin kadar :) lastik ne kullanıyorsun?