Maşşallah nazar Değmesin..
Printable View
Maşşallah nazar Değmesin..
Hani dedim ya senin bastıgın basınclarla bizimkilerin alakası yok üstelik yazılımlarda aynı, yanlıs anlama iğneleme falan yapmadım ki hiç tarzım değil, simdi düşündüm dedim ki biz yüksek basınclarla bu kadar gidebiliyorduk sen 1.6 peak 1.3 cont gidiyorsun ondan dolayı şaşkınlıgımı dile getirdim, şimdi farklı cooler ve subaplarla bu kadar fark edeceğini hiç düşünmedim ve sonra dedim ki acaba ibo 2.4 peak 1.8-1.7 vites bitirse neler olacak, sonra yine dedim ki bu bu basıncları bassa demek ki turboyu doğrayacak .yoksa isterim ki 1 barla bu kadar yürüsende k04 2 bar açıp 30R dan hızlı olsanda hiç gerek kalmasa big turboya hacı
Lastik Continental csc5
tesekkurler
Haci simdi olculmus bir surem yok. tahmini 9-9.5 arasi bir sure. Takildigin diger noktalara biraz aciklik getireyim.
-yazilim sende cupra varken revo 2+ in eski versiyonuydu diye hatırlıyorum.ben ilk aldığımdada ayni yazılım vardi. Sonra istanbula gidip yazilimi guncellettim.
-2.4 peak atan bi arac zaten beni gecer su durumda benim oyle bi iddiamda yok ki zaten 7 kusur saniyelerde rekor. Bana biraz uzak zaten o sureler bu basınç icin.
maşallah kazası belasız çok güzel.
Süre eğer 9.5 sec ise 34.727TL, eğer 9 sec ise 37.464TL, eğer 9 sec altı ise 42.489TL veririm :D
Maşallah kardeşim. Turboyu büyüt de daha çılgın olsun makina.
İbrahim ben tecrübe etmediğim için soruyorum,. Yakıt ve methanol olmasa ne kadar farkeder kabaca? Hiç ölçtünmü?
Abi stage 1 arabaya yakit ve methanol basarsan belki ahim sahim bi hizlanma olmaz
Ama 2+ arabadan yakit ve methanolu iptal edersen stage 1 den farki kalmaz. Ne basinc acilir ne avans acilir. 2+ yaxilim 100 oktana gore yaziliyor. Bizdeki benzinim ne oldugu belli degil. Onum icin onu olmasi gereken seviyeye getiriyoruz. Yakıt koyduk diye extra guc gelmiyor ,olmasi gereken sekile geliyor.
Abi bnde senin gibi ne kadar farkederki diyordum fakat hakkiyla olan stage 2+ cok hizli ve guzel oluyor sende debriyajda var tam hakkidir
Ha bu arada sende bnm gibi rolling vs kovalamiyorsun abi bnde sps var yakitli yazilimi 2 kere yukledim sadece guzelligi orda arabayi cok basit sekilde 300 hp 360 hp ve 390 hp lerde kullanabiliyorsun,bn gunluk profec kapali 1.2 barda geziyorum mesela ama araba at arabasi gibi gidiyor o ayri yuksek hp lerede alismakta bu acidan kotu :)
araç çok güzel hızlanıyor, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim
ibo şimdi şöyle diyim profec yeni tip bikere çok çalışma prensibini bilmiyorum hacı ama 1.2 barı en soft yazılımda evc kapalı iken atıyor 3 ayar var en hızlı yazılımda 2.3 bar basıyor yakıtlı
tabi birde şöyle birşey var ben basınca 4.vites 2500 de dip gaz basarak bakıyorum atıyorum 2.3 peak atarsa tamam diyorum şuan en ii ayarda deneme esnasında falan tabiki üst devirde bastığımda 2.3 basmıyor ben genel olarak söylüyorum hani
yine varmı enteresanlık ? merk ettim öğreneyim ona göre :)
birde low boost 1.6 bar kullanıyorum yani durumlar böyle bende
maşallah çok iyi makine bu 2.0tfsi .
Maşallah. Nazar deymez inşallah
Bi tur versene İbo :) Gelm işken bi pasımızı atalım.