MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı
bi dakka herkesi kendine bir tutmıcaksın.Benim bu aracımla en az 15 tane videom var hepside geçmiş olduğum.Hatta ben o gün oraya avrupa yakasından denemeden geldim.Ve geçtim.Yükledim mi? Ben o gece avrupa yakasına roll yapmaya geldim,aykutlada haberleştik çoktandır görüşemiyoruz görüşelim hemde kendi aramızda basalım farkı görelim dedik.Bastım gittim ataşehire.Yemeğimizi yedik muhabbetimizi ettik dönüş yolunda da bastık.
Benim bu saatten sonra arabayı doldurmam imkansız,tekrar söylüyorum çok özel ailesel bir sebepten ötürü.Yoksa bu kadar emek harcanmışken para harcanmışken sökmeyi bende istemiyordum emin ol.
Sana bir öğüt veriyim mi,ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.Bana telefonda kardeşim yabancı değiliz videoları koymam diyorsun,şimdi burda kim geçmişte koymamış o zaman bu işlere çaba sarfetmenin emek para harcamanın anlamı yok diyorsun.
Sen ve senin gibiler,düşünenler aynen senin dediği gibi düşünüyor.
Ben ve benim gibiler ise,bu işi tamamen keyfi yapıp,ABİLİK,KARDEŞLİK,DOSTLUK kavramını çok iyi bilip rollden sonra videoları arşivine kaldırıyor ve bir anı olarak bırakıyor.
Ben işin 12 sinde 13 ünde onunda bununda değilim,sokarım arabasına.Nelerle uğraşıyorum,ne sıkıntılarla boğuşuyorum hiç yok sen geçtin ben geçtimle uğraşamıcam.
Ama tekrar söylüyorum,ya dediğin lafın arkasında dur,yada en başından ben böyleyim de. Ve kendinle beni bir daha asla bir tutma.