bi dakka herkesi kendine bir tutmıcaksın.Benim bu aracımla en az 15 tane videom var hepside geçmiş olduğum.Hatta ben o gün oraya avrupa yakasından denemeden geldim.Ve geçtim.Yükledim mi? Ben o gece avrupa yakasına roll yapmaya geldim,aykutlada haberleştik çoktandır görüşemiyoruz görüşelim hemde kendi aramızda basalım farkı görelim dedik.Bastım gittim ataşehire.Yemeğimizi yedik muhabbetimizi ettik dönüş yolunda da bastık.
Benim bu saatten sonra arabayı doldurmam imkansız,tekrar söylüyorum çok özel ailesel bir sebepten ötürü.Yoksa bu kadar emek harcanmışken para harcanmışken sökmeyi bende istemiyordum emin ol.
Sana bir öğüt veriyim mi,ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.Bana telefonda kardeşim yabancı değiliz videoları koymam diyorsun,şimdi burda kim geçmişte koymamış o zaman bu işlere çaba sarfetmenin emek para harcamanın anlamı yok diyorsun.
Sen ve senin gibiler,düşünenler aynen senin dediği gibi düşünüyor.
Ben ve benim gibiler ise,bu işi tamamen keyfi yapıp,ABİLİK,KARDEŞLİK,DOSTLUK kavramını çok iyi bilip rollden sonra videoları arşivine kaldırıyor ve bir anı olarak bırakıyor.
Ben işin 12 sinde 13 ünde onunda bununda değilim,sokarım arabasına.Nelerle uğraşıyorum,ne sıkıntılarla boğuşuyorum hiç yok sen geçtin ben geçtimle uğraşamıcam.
Ama tekrar söylüyorum,ya dediğin lafın arkasında dur,yada en başından ben böyleyim de. Ve kendinle beni bir daha asla bir tutma.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
GENe bir hiyararşi kavgası hahahahah ya he he cok hızlısınız gençler
nedir ki anlamıyorum benim yaptığım programı benden iyimi biliceksiniz? 1.5 basip 1.2 ye iniyor aksini idda eden varmı ? evet geçmişssiniz kesşek yeniden deneseydiniz de 2 ay önceki videyu pişirp atmasaydınız yakıtla serhanın cupra 11.5 gider aksini idda etmiyorum aksini idda edenede cvp yazmıtyorum sıkıntıyko dert tasa yok serhanınınki gider murtazanınki gelir ne 1 araba için kavga ederim nede 1 araba için kalp kırarım coksidik yarışına girerse kimsenin eli armut toplamıo yapılır illaki bişiyler sona herzamanki bahanelero lur nos basıyoruz olur büyük turbosu olur otu boku olur hep bahaneler gider
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bakın beyler olayın kahramanları ben ve serhan olayı en iyi biz biliyoruz. O gün Serhanında dediği gibi uzun zamandır görüşmediğimiz için buluştuk. Serhanla denemeden önce zaten aramızda konuştuk benim geçiceğimi oda söyledi. Serhanla speclerimiz aynı evet ama yazılımlarımız farklıydı. Özgün abi yakıt koymadığı için serhanın arabayı kısık yapmış. Benim aracımda o gün gitmesi gerektiği gibi gitmiyordu basınçlarımız yakındı evet ama benim aracım yakıtlıydı o gece. Burda durum serhanın arabayı boklamaya döndü üstüne benim arabam boklanmaya başladı. Burdan söylüyorum arabam 20 güne çıkıcak inşallah isteyen gelsin birlikte süre alalım veya rolleyelim kim nasıl isterse.
Aykut la deneriz ps yazılım bende merak ettim aslında deneyince buraya koymamak gerek ister istemez bir taraf inciniyor
Abi incinecek gocunacak bişey yok. Herkesin arabası olması gerekenden 3 saniye iyi koşsun. Ben tebrik ederim. 11.4 sn felan çok ciddi süreler. Seni ve firmanıda tebrik ederim. 3 sene önce millet 1.4 tsi bilmezken biz 15 saniye koşmaya çalışıyorduk. 14.9 geldiğinde kafayı yiyorduk. Şimdi en yavaş marka koşuyor o süreyi. Daha ne güzel gelişmeler görürüz inşallah...
yaw arkadaşl olay serhanla sizin aranızda ise neden yazılım markalarının ismini yazıosunuz. Bu koyduğunuz videonun anlamı şudur PS, Drecudan da evotech tende iyidir. Bunu ima ederek video koyuyorsunuz tamamen reklam amaçlı.
IN BOOST WE TRUST
Abi biz belirtmesek sonrada yazılımın markası nedir diye 100 tane soran çıkmayacak mıDeneme sonucu budur. Eşit şartta denemelere açığız. a firması b firması demiyoruz. Hadda ps'i bile savunmuyorum. Tamamen ben ve benden sonra bir kaç eklemeyle Aykut'un ortaya koyduğu bir araç.
Alper abi ilk olarak videoyu ben koymadım. İkincisi her kafadan ses çıkınca serhanla ikimiz olayın kahramanıyız bizi dinleyin diye yazdım. Son olarak serhan videoların konulmamasını istemişti ilk zaman cem abiyle konuştuklarında arabyı sökersen satarsan koyarım demiş. Serhanın adı benim adım videoda buyüzden geçmemiş. O zaman değiştirin konuyu tu cupra zz cupra olarak. Efendi efendi yazıyorum akıtmışız piyasanın kaşarı olmuşuz arabamız gitmiyomuş neler konuşuluyor. Söylediklerimin doğru olduğunu kanıtlamak için çemkirerek mi yazmam lazım birisi söylesin?
ikisindede aynı yazılım olsa bu kadar fark olucağını sanmam video kıstas olmamış biz yapınca böyle gider hiç olmamış