Oradaki hizi cok yanlis degerlendiriyorsunuz.
Kadran ayri onu soylemiyorum,apekse degmeden bu tip araclar o kisa mesafede 200+ yapiyorsa,gt3 ile ayni hiza sahipler. Yani 100-200km 8 sec in altinda?
Oradaki hizi cok yanlis degerlendiriyorsunuz.
Kadran ayri onu soylemiyorum,apekse degmeden bu tip araclar o kisa mesafede 200+ yapiyorsa,gt3 ile ayni hiza sahipler. Yani 100-200km 8 sec in altinda?
Videonun uzun halinden baktigim kadariyla 4.vitesi 6 saniyede bitiriyor, 140-190 6sn yani, yanlisim varsa erhan duzeltir.
süre 3-4-5 ve 12-13-14'te beyler, gerisi fasa fiso.
geri kalan virajlarda ölüme gitmenin getirisi maksimum 2 saniye olur.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Ya Ferrari ve GT3 ün kadranları bayağı bir eksik gösteriyor ya da Astra çok çok hızlı. Ama videoya bakıyorum devir çevirişinden o kadar da hızlı değil. Pistte bir sorun var arabasına göre muamale yapıo bence.
IN BOOST WE TRUST
Erhan'ın videoya göre bi yorum yapmak istedim, sesi dikkatli dinlersek 3 ten 4 e redline da atarken 4 ten 5 e daha erken atıyor vitesi, 200+ olmasa da 190-200 arası kadran Hızı ile Dönüyor gibi geldi bana videodan.
Benim Corolla ile girmek nasip olursa benim de hedef Hızım orada 155 falan olur ancak, yaklaşık 110 hp 1.4 dizelin daha fazla hızlanabileceğini düşünmüyorum oraya kadar çünküGönül güçlü olsun istiyor da benzin Pahalı malesef
![]()
Astra pist icin hazirlanmis ozel bir arac. Sadece yazilim egzoz olarak dusunulmemeli. Erhan abi detaylari belirtirse her sey aciga kavusur.
Bu benim megane rs ile olan, a45'te vardı o gün ama bulamadım.
hepsi 11'in sağ kerb hızlarıdır.
Onur abi f458 ile:
2.33 dönen Polo gti:
![]()
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Aynı noktalarda en iyi turlarımızda gps ölçümleri:
megane rs: 185.33
polo gti: 181
f458: 198
kadranda 200'lü hızlar çok da zor değil, onu göstermek için iyi oldu sanırım.
Golf 8R / 48.40 @Körfez
458 ile 14 km büyük fark zeki oraya min 190 gpsle girmiştir![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Onur'un cok dusuk,ne zaman bu?
Onur benden 3-4km daha hızlı donuyordu 458 varken,ben best tıme yaptıgımda gecebılmıstım,duzluk hızlımda 258km ye ulasmıstı.
Onun en ıyı gırısı 214 vs olmalı.
Lıft off suz bu araclarla donmek ımkansız,ancak 458S ıle mumkun.
Gt3 ıle ıyı bır tutunmada donebılırım ama apeks hızım yanı lıft of dakı mın hızım,bakın apekse yaklasırken gaza oturup o hızım degıl,205-205km gt3 ıle...
stage1 olarak yavaş kalanlar olarak kendimizi avutalım biz de niye bozuyorsun hemen yahu![]()
kankacım ben süre kasmıyorum (kasmamak için kendimi tutuyorum) biliyorsun,
aynı seansta çıkalım ekşın olsun diye dedim
S3 ler start finish düzlüğünde bi soğutma turunda poz veririz tribünlere falan hehehehehe![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)