hehehe doğrudur,
hatırlıyorum etiketi :D
ben süre ölçmedim 1 tur sağlam döndüm baktım yağ sıcaklığı falan yüksek sonrasında takıldım düzlüklerde :)
Printable View
Maşallah aracınız çok güzel sanırım 4 lü yakan sizdiniz iki kırmızı s3 oldugu için şuan ayırt edemedim. Bir dahaki sefere daha iyi olucagından eminim kazasız belasız :)
İlk yarısa gore gayet iyi abicim.. Zamanla hem aracı daha iyi taıyıp hemde piste lıstıgında cok daha iyi sureler gelecektir.. Çok keyif aldım abicim daha çok gider geliriz beraber :)
19 eylülde gelirseniz beraber çıkardık :)
Güzel tur olmuş lastiklerin son hali neydi fotoğraf ekleseydiniz. :)
Saol Erhan senin katkıların büyük gerçekten. Eline emeğine sağlık. Senin arabada çok keyifli oldu. Hatta en mantıklısını sen yaptın.
Eylül zor ama Ekim'i düşünüyoruz. Bu arada piste çıkmak için araç kiralanıyormu?
Lastiklerde neredeyse belirgin bir aşınma yok. Eklerim yakında fotoğraf.
Alican abi birde 1.3 barda 320-330 hp bana vermez gibi geliyor ben daha önce 1.7 peak atarken 320 hp idim revo stage 2 olarak sizin araçtan biraz hızlıydı galiba kadrana bakarak
Tebrikler alican abi guzel bi pazar gecirdik sayenizde.ilk seansa göre cok fark var suruşte ve surede , tecrube arttikca daha iyi sureler cikar .
Ekimde tekrar ordayiz insallah.ekibe birde atmosferik ekleyelim :)
Bayagi onden kaymis s3,zevkli videoydu :) Lastikleriniz nedir acaba bu kadar sese ragmen gozle gorulur asinma olmamasi bayagi iyiymis :)
Birde birsey sorabilirmiyim dusuk hava bastik lastige isininca hava genlesti basinc artti...vs bu lastik kac tur sonra isiniyorki?Lastik isinana kadar gecen surede dusuk basincli lastikle gazlamak zarar vermiyormu ona?Birde lastikte ne kadar az hava olursa o kadar fazla surtunme oluyor yanindaha cok sicaklik ortaya cikiyor.Cok kompleks sanirim iyi tutturmak lazim
Alican abi ilk pist etkinligine gore gayet tecrube edindin bence, zaten amac da oydu, gayet şık oldu.. donuste de misfirin ettin arabanda tekrar tesekkurler :)
Lastikler nankang semi slick, pist o konuda cok basarili, lastikleri zorlasanda taramiyor ve sacma bir sekilde asindirmiyor..
Isinma olayi kullanima gore degissede normalde ilk turda isinip ikinci tur sonrasi tam kivamina geliyor, full attack gidersen 4-5tur sonra yayilmaya basliyor :) ama yayilsada kaydirarak da olsa tutuyor..
Lastik basinci tamamen soylendigi gibi 2 tur sonrasi kontrolle anlasilir en iyi, tecrube edildikten sonra bastan o sekilde ayarlanip pite gerek birakmaz.
Zaten lastik basinc ve sicakligini olcen cihazlar mevcut, erhan siparis etmisti zaten en sagliklisi o..
29 Ağustos'ta piste çıkmadan ve çıktıktan hemen sonra lastik basınçlarını ölçtüm ben bu sefer.
Pitte beklerken önler 29, arkalar 28
20 dakika sonra önler 37, arkalar 34
önde 8 psi, arkada 6 psi artmış (araç önden çeker)
Nitrojen basılıydı (gerçek nitrojen), hava basılı lastikte +2 psi falan daha giderdi sanırım.
Şöyle bir tablo da bulmuştum:
http://i.imgur.com/lepjaLd.jpg
Dur, yapma diyordu lastikler, yanaklarından göz yaşları akıyordu. Ama dinlemiyordu ali can, önden kaymaya devam ediyordu :D
Şaka bir yana eğlenceli geçmiş bayaa. Birde ben gidebilsem şu piste -_-