User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
260 sonuçtan 248 ile 260 arası

Konu: 30 Ağustos İntercitypark etkinliği Audi S3

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer düşünüyoruz. Cevap için teşekkürler. Simulasyonda hangi direksyonu kullanıyorsunuz?
    G27 kullanıyorum, biraz küçükte olsa iş görüyor. Simulasyonun bana en çok kattığı şey viraj-vites ilişkisini kafama oturtması oldu.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra'nın hedefi istanbul park FWD rekoru mu?
    Bu sezon icin oyle bi iddiasi yok fakat 2016 icin beklentiler o yönde.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bidaha okumanizi tavsiye ederim. Kim kime ne yazmis , hatta yazanlar kendi yazdiklarini bile unutmus galiba.

Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka duzlugu cok yavas arabalar haric kimse gazdan cekmeden donemez bir yanlislik olmasin
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben stok yürüyeni olan e90 320d aracım ve 40 bini geçik lastiklerimle 174 -175 ( GPS ) geçmişim şimdi videoma baktım tekrar. Muhtemelen göstergede 180 üzeri gösteriyordu. O kısmı hep tam gaz geçtim.

Ama pistteki bir çok araç benden hızlı. Yani Belki Dediğiniz gibi o noktaya GPS 185-190 gelebilen araç gaz çekmek zorunda kalabilir.( yürüyen aksamına göre tabi)
    Bn gaz kesmesem 190-200 arasi virajin icinde olurum o arabada donmez
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leon 280 11. Viraj iç apeks yani sağ tarafa değme hızı tam gazda ibrede 202. Daha hızlı olsa keşke diyorum çünkü 210 la değsemde rahatlıkla dönerim yavaş kalıyor. Diğer mk2 stage 2+ cupramızda tam gaz o da ibrede 200+. Megane rs lerde tam gaz dönebiliyor hatta telefonu falan kurcalayabilirsiniz o esnada zamanla alışılır.
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    supersportlar 11.in başında hafif gaz cekiyor ama Normal yol araçları tam gaz geçer diye düşünüyorum.
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11. Viraj bencede tam gaz gecilebilecek viraj.. Cok eski degilse arac yeni nesil tum cadde arabalari 400 hp ye kadar olanlar tam gaz gecer diye dusunuyorum.. Yukarda arkadasin da soyledigi gibi daha hizli olsam yine tam gaz donebilirim orayi diye dusundum hep..
    lastik apeks e değdikten sonra falan heralde gaz kesmiyoruzda beyler yani siz yukarıdan allah ne verdiyse gelip gaz pedalını tabandan çekmeden dönüyormusunuz orayı fren demiyorum bakın ayağınızı gazdan 1 cm bile kaldırmadan ?
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Leon Cupra 202 ile sağ tarafa dokunuyor, gazdan ayağı çekmeye de gerek yok. biraz g yiyip kendinizden geçme keyfi.
    Aynen bahsettigin gibi hic kaldirmadan... Hatta bir seferinde cizgide olmamama ragmen yinede hic gaz kesmeden girmistim videolarda var zaten onun videosu da
    kadranda bende 200 varımdır orçun ama daha gazdan çekmesem sola yapışmışken 200 olurum kadranda o yüzden gazdan biraz çekip arabayı oturtup o şekilde giriyorum

ama hızlanması aşırı olmayan bir araçla dediğin gibi stabil dönülebilir gazdan çekmeden
    yani dediğim gibi araç sola yapışmışken 170-180 tam gaz girilir araçtan araca değişir sanırım neyi tartışıyoruz acaba
    Sanirim kise tam gaz gecemez dediginiz icin insanlar tecrubelerini paylasiyorlar.. Kadranda 200 gibiyim bende orda bu arada.. Elbette arabadan arabaya degisir bence 400 hp ye kadar cadde arabasi tam gaz doner orayi..
    araç ne acaba ? ben tam gaz gidip kadranda 200 oluyorum ancak çünkü 320 hp s3 ile
    Gtc 1.6 turbo aracim.. 230 hp civarinda.. Videolarda izleyebilirsin virajin apexine gelmeden 5 e atiyorum iki kisi bikac virajda.. 190 hibi 4 bitiyor benim zaten..
    valla entersan doğrudur birşey diyemicem bu ay ki pist gününde bende dikkat ederim bakalım tekrardan
    ben o virajdan sonraki viraja kadar kadranda 230 gibi birşey yapıorum keza serhatın k24 typerda öyle uzay mekiği gibi araba oda 225-230 yapıyor,ama konuya yazanların geneli 200+ larda viraja giriyor dönüyor valla kndimden utanıyorum
    Sola dayanmış şekilde viraja girmeden 458 iltalia bile kadranda 215-218 yapıyor siz nasıl 200+ oluyorsunuz o mesafede ben anlamadım gerçekten

ha bu arada ben ancak 195-200 arası yapıyorum fakat bir konuda haklı olabilirsiniz belki riske atmamak için girmiyorumdur ama viraja gelmeden 200+ lar olayını anlamadım hakikatten
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage2+ cuprayla saniyorum ki viraj icinde 215-220 olmasi lazim geldiginde.Ciddi surat viraji donmek icin.Peki sure nasildi cuprayla ?
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi araciniz 230 hp ise 320 hp s3 un ciktigi suratlere nasil cikiyorsunuz onu tam anlayamadim.
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190-200 gibi hızlar gayet normal bence niye abartılıyor ki?

Bende videolara baktım az önce,11 de tam gaz iç apex ibre tam 210 un üstünde,GPS hızı nedir bilemiyorum tabi..
    Ben yalan söyleniyor demiyorum 458 Italia o viraj kadar 218 km ye çıkabiliyor bn 200 e yaklaşıyorum tam 200 değil bu nasil oluyor dedim sadece
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda mantık hatası var Orçunun yazdığı 230 kadran iken 213 gps ise 200 iken 185 ile gidiyordur o araça 190+ olmaz. Bozmak için yazmıyorum yanlış anlamayın yanlış hesap yüzünden boş yere kıyaslama yapılmasın
    Öncelikle konunu nerden cıktıgını bi irdeleyelim.. Orası tam gaz dönülmez dediniz ve diger herkes burayı o sekilde tam gaz donebildiginden bahsett ben de bunlardan biriyim.. Hiçbir mesajımda 200+ demedim ki 200+ yapamıyorum orda, sadece 190 gibi 4 bittiginden bhsettim ve orayı 5 te gectigim oldu dedim. 230 hp aracla 320 hp aracın o mesfede cok asırı bir hız farkı olmayacagını soyleyebilirim. cok daha hafif cunku. bir de önceki virajdan daha hızlı cıkıp o viraja daha hızlı gelebilmek de sozkonusu. 200+ donen arkadaslarda dönmüşlerdir eminim cunku donulebilir bir viraj. Bu arada GPS vs girmiş işin içine.. Elbetteki bahsettigim hızlar kadran hızları. Tabiki kadran hatası var..
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum yanılıyorsun 230 hp arabayla 320 hp araç o mesafede 20kmh. enaz fark yaratır. senin aracında orayı 190 la.dönemez çok yuksek ihtimal, varsa araç içi bir goruntunuz rica etsek koyabilirmisiniz, kadranın gorunmesine gerek yok vites oranlarından yakalarız az cok dogruyu
    hocam alınganlık yapmana gerek yok, tecrübe konusunda beni kast ettiysen evet kendi tecrübeme göre yazdım zaten, ordaki kendi aracımın hızına göre yorumlamıştım. ben pek ihtimal vermedim sadece senin aracın o hızla dönebileceğine, ama bu durumda sana inanmaktan başkada çare yok, tebrik ederim
    son olarak astra 1.6 gtc nin jant çapı ve döndüğü deviri paylaşabilirmisin?
    225 40 18. Lastik capi, 7200 rpm donuyorum
    hmm hocam tekrar tebrik ederim, bu durumda tam 7200 devir vites atılıyorsa reel hızınız 210. muhtemel kadranda 220 falan görüyosunuz orda, iyimiş )

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yo sivri flan yazmiyorum.

Sen en son jant capi ,disli orani ,devir flan soruyodun. Ordan tutturamadin bisey "iyiymis yaa "flan dedin bi sure sesin cikmadi simdi baska biyerden saldiriya gectin.

Senin araban dunyada tek ben aynisindan bulamam ama sen bul bi clio Rs ne kasiyosak kasalim.
    iyiymiş dedim ve tebrik ettim onuda yazsaydın keşke, bi sure sesim çıkmadı konusu tamamen yanlış araara bakıyorum konuya ilgili bişey varsa yazıyorum zaten
    2016 setup astra gtc nize başarılar girer umarım dereceye. hedef süre nedir?
    TeamPASAOGLU

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi kimse kusura bakmasın, bu forumda rolling konusu gibi olmadı hiç bir zaman pist konuları.
    kimse kimseye kaldırmadı, kaldırdıysa da bunu gülerek ve samimi şekilde söyledi.
    Serhat abinin arabası çok özel çok da güzel süre yapacaktır, Onur şu an en hızlı 1.4 tsi, Umut keza taa Ankara'dan gelip en hızlı gti oldu zamanında, Murat abi bir çok kez kafaya oturdu sürelerde, bizim tayfa zaten her pist gününe gidip kendince bir şeyler yapıyor. Her piste giden bu ekipten tek kişi bir tartışma yaşamamışken şimdi tartışma çıkması hoş değil. Rekor amaçlanıyorsa umarım olur rekabet olur, ama kendi fikrim o işin göründüğü kadar kolay olmadığı ki bence rekor da 2.25 olarak kalmayacak. daha ılımlı olalım, pist günlerinde birbirimize canımızı emanet ediyoruz, yakışmıyor.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler konuya dönelim.

Harry's lap Timer'ı hakkıyla kullanmak için bu set nasıl sizce? Gps 10 hz. 20 hz olanlar 450 usd dan başlıyor.

Ali Can Calis

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler konuya dönelim.

Harry's lap Timer'ı hakkıyla kullanmak için bu set nasıl sizce? Gps 10 hz. 20 hz olanlar 450 usd dan başlıyor.
    Abi programin amaci kendini gelistirmek icin verileri gormek ise 10hz e bile gerek yok, herseye vakif olayim reel olsun diyosan 10hz yeterli fiyatlar da makul bence 20hz e gerek yok, performance box ile de esdeger olur 10 hz alirsan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi programin amaci kendini gelistirmek icin verileri gormek ise 10hz e bile gerek yok, herseye vakif olayim reel olsun diyosan 10hz yeterli fiyatlar da makul bence 20hz e gerek yok, performance box ile de esdeger olur 10 hz alirsan..
    pbox 10 hz mi?
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Harry's lap timer'ın tam sürümünü almıştım. Ne kadar çok özelliği varmış. Herkese tavsiiye ederim.
    Ali Can Calis

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abicim 10hz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler konuya dönelim.

Telefonunuz marka ve modeli nedir?
    Kameranız var mı? GoPro veya Sony action cam
    Harry's Lap Timer hangi versiyon (Rookie, Petrol Head veya Grand Prix)?

Daha önceleri çok araştırdım az çok bilgi sahibiyim.

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garmin GLO ve QStarz 818XT olabilir 10 Hz için.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.36 dönen araç 230 hp ve pist lastiği vardı değil mi? Başka bir mod var mı Yürür aksamda vs?

Not: pist lastiği de olsa ilk sefer için 2.36 çok iyi değer.

Konusunu ekledim aracın bu linke inceleyebilrisin..
    http://www.techturkey.com/forum/otom...k-day-car.html

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)