Görkem Nickli Üyeden Alıntı
doğrudur dostum senin aracının ağırlığı evet o civarlardadadır,,ben Onurun ki daha ağırdır demek istedim eğer oda kantara çıkıp aldıysa o değeri tabiki dediğiniz gibidir,ben 5 kapı astra h ı zaten 1400kg dur diye düşünmüştüm benim aracım Gtc 2.0 turbo olarak bile 1365 kg diye :icon_tup:
kilo olayı derken bu bir olay değilde bu bir gerçek mecbur her denemede bahsi geçicek tabiki,haa tartırşmalık bişide yok sadece vurgu,,ki ben sana bunu söktün bunu taktın demedim,,,ama yinede senin yazdıklarında Astra h ın daha ağır olduğunu ve lpg li olduğunu değiştirmiyor zaten :)
haa birde konuyu açıp bakan her adamda lan bu arabalar acaba kaçar kg diyede araştırmaz, ben sadece belirtmek istedim,,ben 900 kg luk arabayla denerken bile aaa Astra o kadar ağır mı ben nerden biliyim diyenler mevcuttu çünkü :D
arıza lambalarınında niye yandığını biliyoruz ,,arıza değilde şuanda olmayan ve çalışmayan donanımlardan kaynaklanıyor,,mekanik bir sıkıntı yok yani Aslanın aracında
neyse daha öncede dediğim gibi Aslan dostumun aracı güzel gitmiş hatta ekleyim aynı ağırlıkta olsalarda önde olur diye düşünüyorum ;)
Opeller yürüsün yüzler gülsün :cool: