User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Astra G 2.0 Turbo VS Astra H 2.0 Turbo

Amazing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo olayı her deneme sonrasında konu oluyor ve insanlarıda gereksiz tartışmaya sokuyor. bu deneme daveti astra h a yapıldı da biz astra g mi götürdük yada tüp vs yoktu da gelirken mi takıldı bunları denemeden önce iki tarafta biliyordu bu yüzden tekrar teşekkür ederiz. neysek o şekilde arızalar içinde (ekranda görülüyor.) aslan istediği için arabayı görmek üzere talebe karşılık verildi ve denendi.
    Yav başkan sen niye herşeye terso yapıosun problem sıkıntı yaratan yokki aslanla ben konuştum specleri konuştuk , hatta geçme gibi bi iddiamız yoktu sadece aracımızı merak ediyoruz dedik ve denedik aracınızın maşallahı var Aslan yapıcı , sen yıkıcımı olmaya calısıosun anlamadım
    Z20LET POWER!
    PR MOTORSPORT

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış aslaaaannnn

Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Amazing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav başkan sen niye herşeye terso yapıosun problem sıkıntı yaratan yokki aslanla ben konuştum specleri konuştuk , hatta geçme gibi bi iddiamız yoktu sadece aracımızı merak ediyoruz dedik ve denedik aracınızın maşallahı var Aslan yapıcı , sen yıkıcımı olmaya calısıosun anlamadım
    bencede iddaa yoktu ama herbasmada tünel yapınca biraz ayıp oldu. araçtaki senmiydin bilmiyorum ama arkadaşlarda iyi çocuklardı. yıkıcılık veya terslik değil niyetim öyle anladıysan kusura bakma.

Amazing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim adım özhan telefonla konuştugun Evet tünel olmuş biz arkadan fiorino ile size yetişemiyorduk zaten videoda gördüm bende Arkadadaş ön tampona taş izlerinden nasibini almış zaten :P
    Z20LET POWER!
    PR MOTORSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Amazing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim adım özhan telefonla konuştugun Evet tünel olmuş biz arkadan fiorino ile size yetişemiyorduk zaten videoda gördüm bende Arkadadaş ön tampona taş izlerinden nasibini almış zaten :P
    özhan inan benim içim yandı.

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ofli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler gorkemim 1400 kg dedi diye dedim benim aracım kantarda atmosferik haliyle 1260 kg çıkmıştı f18 şanzımanla şimdi 1280 cikaa 120 kg yapar ben bi kantara xikiim tekrar
    doğrudur dostum senin aracının ağırlığı evet o civarlardadadır,,ben Onurun ki daha ağırdır demek istedim eğer oda kantara çıkıp aldıysa o değeri tabiki dediğiniz gibidir,ben 5 kapı astra h ı zaten 1400kg dur diye düşünmüştüm benim aracım Gtc 2.0 turbo olarak bile 1365 kg diye

Alıntı keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo olayı her deneme sonrasında konu oluyor ve insanlarıda gereksiz tartışmaya sokuyor. bu deneme daveti astra h a yapıldı da biz astra g mi götürdük yada tüp vs yoktu da gelirken mi takıldı bunları denemeden önce iki tarafta biliyordu bu yüzden tekrar teşekkür ederiz. neysek o şekilde arızalar içinde (ekranda görülüyor.) aslan istediği için arabayı görmek üzere talebe karşılık verildi ve denendi.
    kilo olayı derken bu bir olay değilde bu bir gerçek mecbur her denemede bahsi geçicek tabiki,haa tartırşmalık bişide yok sadece vurgu,,ki ben sana bunu söktün bunu taktın demedim,,,ama yinede senin yazdıklarında Astra h ın daha ağır olduğunu ve lpg li olduğunu değiştirmiyor zaten

haa birde konuyu açıp bakan her adamda lan bu arabalar acaba kaçar kg diyede araştırmaz, ben sadece belirtmek istedim,,ben 900 kg luk arabayla denerken bile aaa Astra o kadar ağır mı ben nerden biliyim diyenler mevcuttu çünkü

arıza lambalarınında niye yandığını biliyoruz ,,arıza değilde şuanda olmayan ve çalışmayan donanımlardan kaynaklanıyor,,mekanik bir sıkıntı yok yani Aslanın aracında

neyse daha öncede dediğim gibi Aslan dostumun aracı güzel gitmiş hatta ekleyim aynı ağırlıkta olsalarda önde olur diye düşünüyorum

Opeller yürüsün yüzler gülsün

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha bana 1400 kg dedi bende 120 kg fark var dedim. Aracında selenoid arızası var şuan duzeltince bidahaki denemeyi senle yapariz gorkemcim uygun olurmu ?
    On3R
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur dostum senin aracının ağırlığı evet o civarlardadadır,,ben Onurun ki daha ağırdır demek istedim eğer oda kantara çıkıp aldıysa o değeri tabiki dediğiniz gibidir,ben 5 kapı astra h ı zaten 1400kg dur diye düşünmüştüm benim aracım Gtc 2.0 turbo olarak bile 1365 kg diye

kilo olayı derken bu bir olay değilde bu bir gerçek mecbur her denemede bahsi geçicek tabiki,haa tartırşmalık bişide yok sadece vurgu,,ki ben sana bunu söktün bunu taktın demedim,,,ama yinede senin yazdıklarında Astra h ın daha ağır olduğunu ve lpg li olduğunu değiştirmiyor zaten

haa birde konuyu açıp bakan her adamda lan bu arabalar acaba kaçar kg diyede araştırmaz, ben sadece belirtmek istedim,,ben 900 kg luk arabayla denerken bile aaa Astra o kadar ağır mı ben nerden biliyim diyenler mevcuttu çünkü

arıza lambalarınında niye yandığını biliyoruz ,,arıza değilde şuanda olmayan ve çalışmayan donanımlardan kaynaklanıyor,,mekanik bir sıkıntı yok yani Aslanın aracında

neyse daha öncede dediğim gibi Aslan dostumun aracı güzel gitmiş hatta ekleyim aynı ağırlıkta olsalarda önde olur diye düşünüyorum

Opeller yürüsün yüzler gülsün
    görkem astra h ağır.

arızaları söylermisin neyi biliyorsun bende öğreneyim? klima diyeceksen baştan söyleyeyim klima sökük ama sensörü bağlı sisteme olay klima değil.

ASLANIN ARABASININ KLİMASI SÖKÜK DUYMAYAN KALMASIN. yazılım var söylemiyorsun derler daha önce başıma geldi. yazılımda var manifoldda var egzozda var cooler da var ama kasnak egzantrik pompa timing vs yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslan ilacın bende
    RACE WERKS

G60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ofli bidahakine motorla gel arkana oturcam.

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ofli bidahakine motorla gel arkana oturcam.
    Tövbe Estağfurullah hehehe osman korkutma beni veriim kullan beni bırak allah muhafaza )
    On3R
    R-Turbo

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ofli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha bana 1400 kg dedi bende 120 kg fark var dedim. Aracında selenoid arızası var şuan duzeltince bidahaki denemeyi senle yapariz gorkemcim uygun olurmu ?
    sen gelde sabahlara kadar deneriz Aslancım sıkıntı yok ama osman motor felan demiş arkana binerim demiş onu çağırmam olmazsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)