This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Printable View
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Volkan abi kusura bakma agırlayamadık seni seni hep bir çayla kandırıyoruz kalabalıktan dolayı özür dilerim saolasın iyi bir gündü
butun aracları tebrık edrım...bu araclar trde 2 elın parmagı kdr..bu araclara soylenecek kotu soz nerden buluyolar onu bılmıyorum..saygı duyup,bu aracları tebrık etmeyenlerın kalbı si..iyodur;) hepsıne masallah..ısmaıl abı sanada gecmıs olsun..ALLAH beterınden saklasın...
Rapid Video linki çalışmıyor.
başarın videolarınıda bekliyoruz :) e92 m3 ü geçmiş subaruları falan geçmiş video yokmu hiç :) bekliyoruz başarrrrrrrrrrr
subaru geçmiş :D bütün subaruları geçer heheheh nası m3 geçilinice bütün m3 ler geçiliyo yaşayın bizim duygumuzu hadiiiii :D hehehe
kötü niyetle subaruları geçmiş demedim he :)
o gecmis bu gecmis muhim degil ama dogru bilgi onemli;)
ben o araclar denenirken orada degildim turan abiyle biraz evvel konustum .
basarda video vardır turan abidede varmıs.
arkadaslar beni karıstrmayın geçme geilmeye tartısmalarına :) vidyoları çekti subarucu arkadaşlar isterlerse koysunlar izliyelim gorelim en az 4 defa dendik.. her denemede uzunda farkı acmaya basladıgım arac en son denemede arkadan 265 kmh de yanıma geldi :) benım aracta sıkıntı oldu heralde
320 hp imis subaru yuregir ayar yapmıs yuregır soyledı benim arabada ondan 150 kg hafif aktarma kaybı daha az bide 360 hp bende sasırdım 320 hp subaru nasıl boyle gidiyor masallah... vidyoları bekliyorum koyun nasıl geçememişiz izliyelim.. sahibiylede tanıştık konustuk guzelce ayrıldık hic polemıge gırmıyıcem herkese kazasız belasız..
gözün görüpte ağızdan başka çıkanlar neolcak korhanım :) 10 kere deneyip 1 kere geçince 1 kere geçtik diyenler neolcak :)
demekki bi yazılımla e92 m3 e 4 boy atabiliyomus 265 hp lik subaru ...
korhan 320hp subaru tekerlege kac verir bide kac kilo o kasa
ya KORHANCIM BEN ANLAMIYO
RUM BU İŞLER NASI DÖNÜYO ARTIK KUDURUYORUM DENEMELER SADECE İKİ VİTES DEGİŞTİREREKMİ OLUYO BİLMİYORUMDENEME NASI OLUYO BANA Bİ ANLATIN
EEEEEEEE 100- 150 ARASI BEN ÖNDEYDİM BEN GEÇTİM MUHABBETİNİ ANLAMIYORUM İNSANLAR KENDİNİ KANDIRIYO ROL YAPIYOSAN ARABANIN EN SON LİMİTİNE KADAR GASLARSIN ÖNDEKİNİ GEÇEMESSİN YADA ARKADAKİ GELEMEZ TAMAM GEÇTİM DERSİN:icon_wack
basar genelen verdigi gucte %15-%20 arası kayıp olur. Yani benim tahminim verecegi awhp 265-270 gibi bir guctur, reflash ile tork baya gucleniyor yanlız 420 civarı bir tork verir.
ismail abi katılıyorum,
fakat bence yanlıs dusundugun bir yer var bence. misal benim arabam aerodinamik olarak 300 uzerine cıkmayacak kasa ise ve 100 den basıp 300 e senden hızlı geliyosam buda benim icin basarıdır.
abi top speed butun dunyada kabul edilen farklı bir denemedir.
genelde olcu kabul edilen denemeler.
0-400 metre
60-200 km
100-200 km
100-250 km
cunku her araba yuksek surat yapacak diye birsey yok.
sen aynı motor ve yuruyenini kut koseli, yuksek aerodinami sahibi bir araca koymasaydın misal seninde top speed in sınırlı olurdu.
misal vereyim,
ingilteredeki ten of the best yarıslarında aracların hangisinin en iyi araba oldugunu belirlemek icin,
1- drag
2- top speed
3- slalom
4- pist
yarıslar yapılır, puanlanır ve en iyi araba oyle secilir. bu seneki yarıslarda top speedi en yuksek olan nissan skyline r33, TOTB yarıslarında ancak 4 uncu sırayı alabilmistir genel klasmanda. yani butun dunyada bu is boyle.
sti gecıyorsa wıdeoyu koyunda bızde ızleyelım lutfen ... bu arada ben basarın mz4 u cok ıyı bılıyorum wede nasıl yurudugunu bılıyorum stock turbolu we stock agırlıgındaakı bır sti ın basarın mz4 u gecmesı ımkansız bukadar kesın konusuyorum tabıkı nos basılmadıgı surece !! basarın arabasını ınceledınızmı bılmıyorum saft mesafesı cok kısa we dunyanın stock olarak en hafıf saftına sahıp bı arac mz4 tabıkıde aktarmada kayıbı cok dusuk bunun yanındada arac 1200 kusur kılolarda mantıksal olarakta stock turbolu bı sti ın gecmesı ımkansız sti ın kılosu ne acaba we kac bhp ? basarın aracı 360 bhp +... bır yazılımla sti 400 bhp ye nasıl cıkabılıyor... eger elınızde wıdeo warsa lutfen bızımlede paylasırsanız cok sewınırım :) bu arada bız bmw cıler olarak ozellıkle atmosferık olanlar agzımızla kus tutsakta gecsekte gecemıyor oluyoruz bunun nedenını bırturlu anlıyamıyorum ben :rolleyes:
Z4M'in e92 m3'ü geçtiği video var mı acaba.
bencede hiç bir standart turbolu sti başarın z4 ünü geçemez :) benim bildiğim standart turbolu sti max 350hp falan oluyo başarın arabanın gücüde belli ama bilmiyorum tabi uzaktan net bişi sölemek olmaz video olsa keşke de izlesek
valla şu videolar yüklense artık.
2 gündür okuyorum konudan bişey anlamadım.
cagatay seninle tanısmıyoruz, biz yaptıgımız butun araclarda ne varsa soyleriz. hic gizli saklı isimiz olmaz. 1.3 dersek 1.3, 2.3 dersek 2.3, 5 dersek 5 bar basıyoruzdur.nos mememizin boyuna kadar soyleriz. tanıyan herkez bilir.
sti stok turbolu ve stok agırlıgında gedil haklısın muzik sistemi yuzunden fazladan bir 30 40 kilosu var orjinalinin uzerine.
ankarada ZN haric hicbir subaruda NOS yok su na:)
siz bmw yi biliyorsunuz ben subaruyu biliyorum.
ben gecti sgecildi hicbirsey demedim arkadaslar.
once eray dedi sonra basar dedi. bmw yi suren adam basar sorun soylesin durum ne ne olmus.
amma polemik cıkıyor ya.
araba denememek lazım valla.
bende korhan deniz.
abi diyecek birseyim yok. selim abinin arabasını yapan garajın ortagı benim. arabasında yuronun yazılımı,evc,magnex 2.5 turbo back egzoz var. baska hicbirsey yok. bakımları duzenli yapılan, temiz bir arabadır. sahibi olan selim abimiz bize itimat eder arabasını yollar ne lazımsa yapın der. bizde ne yapılması lazımsa ne degismesi lazımsa yapar geri yollarız olay o.
aynen öle :icon_tup::icon_tup::icon_tup: denememek lazım veya denenceği zaman kişiler arasında kalmalı sonradan çok saptırılıyor şöleydı böleydı yok buydu şuydu vs vs haklısın sonuna kadar katılıyorum..2 kişi arasında deneniyor 3 üncü kişiler olaya mudahale ediyor..
deniz arzu edersen butun is emirlerini gondereyim sana hahhahaa:)
yanlız bir faktor daha var. selim abinin pilotajı inanılmaz iyidir. surdugu her arabayı bir boy onde goturur onu eklemeyi unuttum.
Başar bi de birkez 265 den sonra imprezanın kendisini geçtiğini söylüyor bu bana özellikle çok garip geldi. O hızlarda hangi stock turbolu impreza öyle gider şaşırtıcı geldi bana. Arada 200 kg fark var. 1450kg ye 1250kg. ve en az 355-360 hp lik bir z4m den bahsediyoruz. Yanlış anlama Korhan sana yalan söylüyorsun vs demiyorum ben sadece 265whp bir imponun tekerleğe 310-320whp veren bir z4 ü geçeceğini sanmıyorum. Neyse videolar varsa bende çok merak ettim nasıl gittiklerini.
tamam bizde aynı şeyi söylüyoruz senin top speed din 280 ise oraya kadar gaslarız dogrumu ama baktın 230 kadar öndesin bırakmak oluyomu geçmiş sayılıyomusun söyle:icon_wack
senin dedigin şu ben hayabusayla deniyorum adamların 340 yapanıda var 400 yapanıda var 400 yapan beni geçiyomu yani hayır ben kesiciye girdinmi iş biter:icon_tup:iki vites degiştir msupra geç oldu taze ekmek var yenmi
yok korhancım yollamana gerek yok sen ne dedıysen o yanlıs anlama benı ben senın dedıgınden farklı bısey war demedım arabada ama bu durumdakı bı sti ın ben basarı gecemeyecegını soyledım wede gozlerımle gectıgını gormeden ınanmam hatta gorsem bıle ılk ısım goz doktoruna gıtmek olur :D:D:D cunku gozlerıme ınanamam ...:D bı ara basarla yanına gelırız aracını yakından gormus olursun .. hemde yuz yuze tanısmıs oluruz bıkac kere gelıcektım sızın garage a ama kısmet olmadı bu wesıleylede gelmıs olurum :)cunku ınsana tuhaf gelıyor basarın arabasının bukadar ıyı gıtmesı ama buda bı gercek cok ıyı yuruyor mz4 ..
Ekeray dostum gecen bı konuda rastladım bmw wallpaper'İ koymustun benımde ıcımde hep bmw sevgısı var rıca etsem bıdaha resımlerı paylasımrısın..
oyle deme dostum hulk ta kısa war araba 220 ye kadar gusel yuruyor 220 ye kadarda bı cok aracı gecıyor ....we hılmı kardesım denemedende 220 ye kadar basarım dıyor ... bu arada ben gecılmedım hulka m3 le hemde bıcok m3 un yapamadıgını yaptım dıye dusunuyorum :D:D:D
40 whp eksisi var ve 200 kg benim aracımdan ağır sti....
4 defa denedik ilk deneme yokus yukarı vites duzgun atamadım 5.vites sonunda fark actım 1 boy gectm...
2.deneme yokus assagı 3 boy gectm passattan vidyo cekildi...
3.deneme yarım boy geçtim hatta sürücü arkadaş bana şimdi sen geçtim dersin dedi bende geçtim dedim yarım by geçtin dedi hatta eliyle ön kapıma eğilip işaret yaptı bu kadar geçtin anca diye ...
250 ye kadar yine ondeyken 265 kmh de yanıma atladı sti tam vidyonun onunden gectk 270 de frene bastm limitor oldugu için...
3.denememizde vidyo cekimide oldu passattan ..
benim anlamadıgım 2 olay var...
1- neden 2.denemede 3 boy gectim diğerlerinde farklı giderken...
2- uzunda sürekli fix daha iyi olan aracım nasıl son denemede birden kotu oldu ve sti 265 kmh de yanıma atladı...
ayrıca sti ın dezavantajından bahsetti 80 kmh uygun değilmiş sti da ....
benim atmosferik aracımın bu yukseklikte turboya gore ne kadar dezavantajlı oldugu ve yokus yukarı turbonun avantajı ayrıca benım top speedim belli ... ya limitoru sokucem yada kısa difransyel takıcam 310 kmh lik aracımla 270 de yarış bitmez... ama en iyisi son hızı kısa diff ile 270 e dusurmek nasıl olsa kimse ustune cıkmak ıstemıyorda cıkmıyorda...