gun sonunda el sıkısıp tebrık ettık bu muhabbetler hicde hosuma gitmiyor...
Printable View
gun sonunda el sıkısıp tebrık ettık bu muhabbetler hicde hosuma gitmiyor...
320 hp lik sti 235 hp lik typer ı gecemedi bizim istanbulda ankarada farklımı sti lar :):) ama arac prodrive kit li idi belki düşüktür beygiri
zaten başar yokuş aşşa atmosferik araclar cok cok daha iyi yürür senin aracında hafif vede güçlü bir arac bence 350 hp lik bir sti bile gecemez mantıklı olmak lazım aktarım 4 x 2
üst süratlerde her türlü awd den iyi olacak
istem dışı bir basınc arttışı olmuş olabilirmi aracta korhan bazen olabiliyor wastegate sıcıyor vs vs
senin m3 üne hiç kimse laf edemez ama tekrar tekrar sölüyorum ankaradaki denememiz gercekten gercek leri belirtmiyor istanbulda denememiz lazım ozaman net anlarız dostum
Race headersım bu hafta içi geliyor hafta sonu rollinge yetişirse herkesle 270 e kadar giderim
şimdi bu typer konusuna değincektim :D güzel örnek
o zaman sen benım kadar rueumuyorsun bıle hahahaha basar gozu sana dıktım bu konusulana gore ben senı gecerım hodrı meydan basar arabana guwenıyorsan gel hafta sonu senı gecıcem hahaha:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:benı kprolu typer gecemez bro senı gectıgıne gore bende senı cok rahat gecerım :hahaha::hahaha::hahaha: hılmı kardesım ne kadar gusel yazmısın ellerın dert gormesın :):)
bişi dicem NEdir bu dalganız ya gidin deneyin ozaman hı ? ben anlamıyorumki LAFta asıp kesiyorsunuz ADAm öldürüyorsunuz ÇIKIN DENEYİN burda ahkam kesmeyin !
videolar bölümünün fanatiği oldum valla :D
artık araba deneme olayıda kalmıyıcak korkum o
abi olabilirmi hiç öle bişi mantıgın alıyormu 360hp 6 silindir 1200 kg sin 235 hp typer yanında gidemez ilk viteste acarsın direk
benim verdigim örnegi anladınız sanırsam 320 hp awd yi 235 hp fwd geciyor
benim tahminim 360 rwd olan Bmw yi gecebilmesi için sti ın 400 hp falan olması lazım yanında gitmesi içinde hemen hemen 360 - 400 olması lazım
ismail bey, korhan;
yemegi yemis gibi oldum, cok sagolun en kisa zamanda ankaradayim:)
söle burdan nickini
şifrenide özelden sölim bende
ya gıremıyorum eray... gırebılsem keske ozgun yolladı bana kullanıcı adımla sıfremı ama neyazıkkı acılmıyor acılsa zaten gırmeyecem bu ısımle zaten cagatay da yeter dıyor ben gıremıyorum senın yuzunden dıyor :rolleyes: umarım ozgun bugun bana kullanıcı adımla sıfremı bıdaha yollarda bende kendı ısmımle gırerım yoksa butun forumlarda kendı adımla gırıyorum
"cagatays" kullanmak istedigin niki yazarmısın.
searock/// benım nıck ım ozgun bunu werdı
ahaha soru işareti kaçmış dene baqim
Adam olay oldu ^tane deniz den ols bu sitedeki adminlerde saç flaan kalmaz ;) Kolay gelsin beylr .
Sonradan farkettim soru işareti koyulmuş nikine yanlışlıkla şimdi normal nikiyle girebilir.
Düzeltildi nick.
Soru işareti olmadan girebilir. :)
hiç kimsede video yokmu link atarsanız çok iyi olcak
En güzel yorumu Bora yapmış, evet iki araç çıkıp deniyor, sonra 3. şahıslardan alakasız yorumlar geliyor.
Korhan'ın söylediği de doğru, Selim Bey'in aracını bilirim, standarttır, ama standartlar arasında iyi gidenlerden biridir, her fabrika çıkışı araç ve her sürücü birbirinin aynı değildir. Zaten fabrika turbosuyla kalan kaç tane STi var ki bunu da karanlık tarafa itiyorsunuz? Hahahahaaaa
Biz neden araba deniyoruz? Aracımıza yaptığımız değişikliklerin nasıl sonuç verdiğini görmek için, kendimizi geliştirmek için. Kendimize yakın, "benchmark" olarak alabildiğimiz bir araç karşısında, en son yapılanların ne yönde etkilediğini görmek mümkün oluyor. Yoksa şu kısacık hayatta yan yana basarken ben senin 2 araba önüne geçmişim, sen benim bir tampon önüme çıkmışsın ne anlamı var Allahaşkına???
Cinayet süsüne gerek yok, denendi, araç sahipleri ne olduğunu gördü ve bitti, daha nedir yani?
iste bu yuzden kalabalikta araba denemek istemiyoruz.
tamam eray ben dedim. gecme gecilme basligida ben actim subarulari gecmisler diye dimi...
sinan bizim yanimiza devamli geliyorsun tarzimisi uslubumuzu bilirsin neyse odur herzaman hic farkli birsey gordun mu?. keza basar sende geldin gittin sohbetimiz muhabbetimiz oldu.
muhabbetler benimde hic hosuma gitmiyor ayrica basar, yuzyuze bakiyoruz. forumda farkli yuzyuze farkli olmayalim.
http://videos.streetfire.net/video/M...8-996301339c98
BUYRUN BEYler bu msupra2 bar NOSSUZ yanı NOsluda Sadece benzin var Nos yok HAHauauhaahu belli oluyor saten kesicidende :) afr si 11 lerde deil çünkü :)
http://videos.streetfire.net/video/M...8-996301339c98
buyurn hemen siz MZ4 vE sti buyrun
msupranın o zıpladıgı anı merak edıorum ben:)
kjadir olay su nos olmayınca benzinden boğluyor nosa basmada daha iyi gidicekti sağlık olsun hepsi deneemee yalan yolan dolana gerek yok hepimiz dostuz 1 avuc insanız amerika değil burası bukadar insan olmasa hala 106 ya pt54 takmakla uğraşırdık :) 1 beygir sen 1 beygir ben davası :)
bu arkadan cekildigi icin pek birsey belli olmuyor, bu yarisin benim arac icinden olaninin link veriyorum. ilk yarista 3 ve 6 vitesleri kirildigi icin burda 4 te kalkiyorum ve sakince 5 atiyorum, yani 3 vitesde kalkmam yerde 4 te kalkiyorum, 5. vites sonlarina dogru iyi izleyin, ah bide 6 olsa deme keyfime:D
http://rapidshare.com/files/16038653...34606.mpg.html
ozaman volkan abi ben size şöle sölim bekliyoruz deiştirin sanzımanı buyrun
linkte şöyle bir problem var:
yeniden yüklenmesi lazım dosyanın...Alıntı:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
abicim sabah ölebi denem olmadı dedin :)sona yetişiyorum dedin msupranın vites kaçırdığı gayet açık videosunu koyucam içericen :)
ki nosun sadece benzin olarakgeldlğiinde benden 10000 kat fazla nos kullamış olduğunuz için bilirsiniz sadece benzin ne yapar arabayı :)
http://videos.streetfire.net/video/m...tte_196488.htm
buyrun
tamam Özgün, İsmail beye nosunun bittigini soyleyen benim ve yedek tup verende benim, haklisin nos yokken performans duser, herneyse, sunu kabul edin o sebep veya bu sebep fark etmez acik ve net zaten her denemede maserati bariz fark atiyor, viteslerin bozuk olmasina ragmen.sunuda soylim gecen seneki halinden cok daha hizli olmus msupra, belliki basarili bir calismaniz olmus. sanzuman degistir gel dedin, sanzuman siparsi verildi, ama sende bos durma bu arada, bisiler yap bu halde kalırsa msupra..... gorununen koy klavuz istemez.
Msupranın gazdan kestiği an kadran 280 lere düşmüş..
Bu arabayla 230-240 a kadar "Roll"denemek buna haksıksızlık olur yaw:D
http://img388.imageshack.us/img388/4739/msupracw0.png
8800 dönüo belirtim :)
cok haklisiniz, fakat mecburduk 6vites yoktu, ve sanzuman kırılmasına ragmen defalarca denedık, sadece msupra ile degil beyaz bir subaru ve zn plakalı bir subaru ilede denedik, ama sadece 4vites denedik, yanımda Turan bey vardi, kendiside cok iy sahit oldu. bu sefer boyle oldu kusura bakmayın