600rr a maşallah bukadar yürümesi çok çok iyi baya yapılı yüklü bir motor sanırım, kullananda hakkını vermiş.
Yanlışım varsa düzeltin de ben araç sahibinin 600rr geçiyorum ifadesini görmedim , belki keyif amaçlı belki de verilen emeklerin racing kategorisine de yaklaştığını göstermek için hazırlanmış bir video olabilir . Geçer - geçemez orasını bilemiyorum ama araçta emek var araç sahibi de video attığına göre istediği sonuçlara ulaşmış veya yakın ben yürürünü gayet begendim . Videoda öyle motorun fazla da avans verdiği de söylenemez tadında basmış ama limitlerde değil . Ne olursa olsun ortada bir emek ve harcanan para vakit vs maşallah umarım daha da iyi yerlere gelir . Ki zaten cupra , gti furyası gelmeden önce 1.4 ile motorlarla yürümeyi bırakın 1.6lara yetişmek için bi dünya şeyler yapılıyordu .
Normal bir cupra zaten 600rr geçemiyor mu? Ben video rr için mondu sandım, cupraya yakın yürüyebilmiş diye
Geçen bitane daha vardı supersport geçen çok normal oldu bunlar![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
600 rr 100 200 kmh 6 saniye ustu degildir olcmedim ama cok emin olarak soyliyebilirim siz arastirin bulursaniz paylasirsiniz
Burda kac kmh da basmislar bilmiyorum ama.motoru suren arkadas zaten korkak temkinli kullaniyor acemi bir arkadas zaten genel de tecrubeli motorcularin motoru degildir 600rr
Ilk deneme de top speed yapamadik yazmis arkadas denemeyi dikkatli izleyen herkes gorucekki motorlu arkadas her onde arac gordugunde gazi sabitliyor
600 rr lari 500 hp 2000cc stage 3 leon cupralarin 200 kmh ve uzerin de gectigini de hatirlatalim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
motor gaz açamıyor tam olarak vitesler çok iyi değil motorun üzerine yatmamış oldugu gibi rüzgar alıyor vs
eger cupra denildiği gibi 360 hp ise 600 rr gecmesi imkansız.
500 hp civarı agırlığı fazla olmayan bi araba 190-200 gibi yarış bitmeyecekse 600 rr'ı gecebilir.
Aracın çok çok iyi olduğu gibi motorunda gaz sabitlediği çok açık ortada. Gözümle görmedim ama videoda bu şekilde anlaşılıyor.
tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ederim.fazla vaktim olmadığı için herkese tek tek cevap veremiyorum.cuprada gtx 28 turbo var stage 4 . 360 hp dyno verimiz var.dyno verisinden bir kaç gün sonra arabayı bir tık daha açıp yarış yakıtı harici % 10 toluen ile kullanmaya başladık.
cupra AJ
maşallah güzel olmuş. cbr600rr üstündeki kişinin kilosuna bağlı olmak üzere 100-200 5.5 saniye ile 7 saniye arasında değişiyor.
Bir racing'ci olarak o cbr 600rr yi ben sürüyor olsaydım cupra en az 5 tır boyu arkada kalırdı. Standart Cbr 600rr nin iyi bir pilot ile 100-200 kmh süresi 5.8 ile 6.0 sec arası degisiyor. Cupra nin motor ile rolling yapabilmesi icin en az 500 + hp guce ihtiyaci var.
Videodaki motorcu kapanmiyor 1, gaz sabitliyor 2 , gecilmek icin elinden geleni yapmis![]()
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)