1.000 lik motor beni elek eder galiba :) ama s3 hazırlıyoruz onla dostane denersiniz bitince
Printable View
yanlış anlama ama stock thunderace için hayal ötesi rakamlar.
0 auf 50 km/h 1,8 s
0 auf 100 km/h 3,2 s
0 auf 150 km/h 5,5 s
0 auf 200 km/h 9,4 s
başka bir veride de 0-400 kalkışı 10.2 @211 km/h, ki 0-200ü 9,4 olan motor için 211e çıkmak 10,2 muhtemel.max hızada 261 denmiş ama o hızı 10250 devirde göreceği için redlineda 290 görme şansı var rüzgara direnebilirse.ama verdiğin rakamlar?330 görmesi için 13000 devir dönmesi gerekiyor orjinal lastik dişli zincir ile.son viteste 13000 dönecek güç?
hayabusalar zzrler 0-200ü 7 civarı koşuyorken thunderace onlardan nasıl hızlı olacak?yanlış anlama motoru kötülemek için yazmıyorum,motorun stock değilse onada bişey diyemem.ama stock motorda verdiğin değerler çok yanlış.
Cupra güzel ama beyler yapmayın etmeyin Mahada 350 Hp bir Cuprayla yada 350 hp bir arabayla geçmek imkansız nedeni sizi aşalamak değil LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN
860 900 beygir arabalarda 1000 liklerle biz edemiyoruz siz nasılda 600 lujk dediğiniz motorla oyle bir geçme seyindesini yapmayın nolur beyler araba süpeer gidebilir aa bence 600 lüğü o beygirle geçemesssiniz
Cupra : 1259 KG /390 HP kilo başına düşen hp 0,30 hp (Standart Ağırlık)
600RR: 184 KG / 120 HP kilo başına düşen hp 0,65hp (Standart Ağırlık ve HP)
Bu rakamlar doğru ise cupra 800 lü hp lere ulaşmadan 600 RR geçmemesi gerekir.
bu cupra leon cupra stage 2+, e46 e92 m3 3.35,evo,sti bu katagoride ve ağırlıkta olan 400-500 hatta ağırlığına göre 600 hp lik arabalara şaka yapabilir. ama 600rr malesef yapamaz.
Matematik yalan söylemez.
Piloj kullanamazsa bu cupra ferraride geçer.
TR'de en iyi yürüyen cupralardan biri gerçeği hep baki kalıcak bu ayrı konudur.
Açıkcası arabanız çok güzel güzelde gidiyor ama 3 tane 600rr ım oldu videodaki 600rrın daha gideri var.2 hafta sonra istanbulda olucam arkadaşımda mt09 var denemek isterseniz deneriz video çekip atarız. :)
iyi Dilek'leriniz için teşekkürler.600rr ı olan bi arkadaşla yakında deneyeceğiz.sonuç iyi veya kötü yayınlacağız.iş dolayısıyla tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Arabayı denedikçe değerleride paylaşıcaz
Emre bey merhabalar, Facebook grubunda defalarca yazdık anahtarına isteyen 600rr ile deneriz yazınıza istinaden fakat 5 gün oldu cevap alamadık :)
Tabi tekrardan eş dost motorcu arkadaşlarınız ile deneyecekseniz bilemem orası bizi ilgilendirmez ancak iddianızın arkasında durmaya karar verirseniz biz buradayız :) veyahut hani olur da iddianızdan vazgeçerseniz en azından bir haber edin de durumu bilelim. Öbür türlü bir haftadır bi cevap alamadık komik oluyor açıkcası o kadar emek harcanmış bir araca yakışmayan türden bir komedi.. Saygılar :))
motordan ziyade arkadas supersport araçlarla denese ( 7/8 sec koşan ferrari , lamborghini vs) daha güzel olabilir
motorcu agır fail..
Öncelikle aracınız gerçekten iyi yürüyor maaşallah...
Yanlış anlamayın fakat bu araçla 600rr'ı geçmeniz imkansız. Bir çok arkadaşın dediği gibi motor sabit devirle gitmiş, motorcu arkadaş touring motor sürer gibi rahat takılmış. Motorun hakkını verecek bir arkadaşla denemeniz daha sağlıklı olur.
Kazasız belasız....