yazımlı S3 8p ıle ,
600 luk motorları 1-2 boy arkasından ancak 200 den sonra yuruyebılıyordum.230 gıbı de yakalıyordum.
50 70 km hızlarda denk geldıgımızde 600 luk ler ucup gıdıyordu..........![]()
Aracınıza maaşallah, 1,4 motordan çıkan güç çok iyi olmuş. Ne olursa olsun 600 rr la yürümek ciddi iş. Her şey 100-200 değil.
bir türlü ayarlayamasakta bende eg ile çıkıp 600 ve 1000 lik motorlarla denemek istiyorum.
600rr varsa ben şoför olurum istediğiniz 500 den düşük beygirli arabayla denerim. postlarda yazan 1 de dip gaz gidecek insan benim
varsa ciğerli motorunu verecek çupra sahibi olmak isteyen ben varım![]()
SENSİN.
konunun ilk yayınlandığı anda yorum yazacaktım ancak en son buna benzer bir konudaki araba sürücü arkadaş alındığı için pek bir şey yazmak istemiyorum. Öncelikle motorun 2007-2010 model siyah-beyaz 600RR olduğunu düşünüyorum. bana sıra dışı gelen ve eklemek istediklerim
1.denemede- roll-on başladığı andan itibaren yani videodaki 0.14 sn de cupra bir boy öne atılıyor, ardından motor dip gaz yapıp üst üste 3 vites bitiriyor ve çuprayı arkadan gelip geçiyor ancak tam yanına geldiği 0.24 sn den sonra motorun devir saatine dikkatli bakın 0.31sn ye kadar hiç artmadan sabit devirde araç gidiyor ve Cupra 0.30 sn gibi geçiyor yani motor arkadan gelip arabaya geçtikten sonra gazı sabit tutuyor, hızlanan cupra 0.30sn gibi motoru geçiyor
2.denemede 0.47sn de roll başlıyor , motor dip gaz yapıp hemen öne geçiyor ve 0.54sn geldiği anda yine motor sürücüsü gazı ve deviri sabitliyor, dikkat edin 1.06sn e kadar motorun devir saati hiç artmıyor ve bu sırada 1.01 dk da cupra motoru geçiyor.
bana motor sürücü ile cupra sürücüsü yakın arkadaş gibi geldi![]()
maşallah güzel değerler aracınız muazzam küşüyor tebrikler şuanda yeni güncell haliniz ile güncel süre aldınızmı ?
Dr.Ecu AntaLya
beyler öncelikle herkese iyi günler.
aynı video facebook'da bulunan rolling videoları içeren sitelerin çoğuna konulmuş sanırım.
öncelikle hiç yorum karıştırmadan motorcu arkadaşın orada paylaştığı yazısını sizinle paylaşmak istedim ***** buralarda pek değinen olmamış o yazıya![]()
ayrıca, araç sahiplerinin anahtarına her türlü deneriz 600rr ile gibisinden iddiaları vardı 3 gündür buyrun deneyelim talebimize cevap alamadık facebookta![]()
danışıklı dövüş yok tamam da kendi arkadaşınızı tufaya getirip video mu çektiniz arkadaş anlamadım ki denemeye de yanaşmadınız tanışalım![]()
not: konuşmaları ve daha fazlasını facebookta bu kalabalık rolling gruplarının birinde bulabilirsiniz. reklam vs olmasın yok yere diye link paylaşmak istemedim.
şuan 100 - 200 dbn 7.5 sn var elimizde isteyenede atarız.7.5 sn aldığımız dbn den sonra %10 yakıt ayar yapıp bi tık daha açtık aj yi 7 civarı diye düşünüyoruz.daha iyi bir sonuç alacağımızı düşündüğümüz için 7.5 olanı yayınlamadık.bugün veya yarın denedikten sonra güncel dbn süremizi yayınlarız.7.5 sn den düşük çıkmazsa 7.5 olanı yayınlayacağız zaten. teşekkürler
cupra AJ
Benimle ayni zamanlarda Iskender abideydi araba.
7.5 saniye guzel sure
Gule gule kullanin..
Motor ile denemeye gelince, fazla iddaali ve realistic gelmiyor ama yine de Masallah![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
gördüğüm en hızlı ibiza cupra, kadran videosunu merakla bekliyorum, maşallah...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)