Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
Kimbilir yine odul gelir sana insallah :)
Printable View
Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
Kimbilir yine odul gelir sana insallah :)
Tam tadında, biraz daha uzun olsa daha iyi olur cunku doyurmadı :D Devamını merakla bekliyorum.
YouTube yorumumu buraya basar giderim.
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Buarada benim test edip hizlanma videolarini yayinladigim bu arac...
Saat 9 da otopark younow üzerinden canlı yayın yapacakmış, Buğra ile ilgili kısma da değincez demiş And. Bakalım izleriz :)
Başarılı eline sağlık ,350 Z'nin tam video su ne zaman gelecek ,yada geldi de benmi kaçırdım.
Yorumu yaptım abi :) Cübbeli Ahmet hoca nasıl farklıysa kendi klasmanında senin bu videoda öyle olmuş aranan kan resmen :D :D
Türkiyede çekilmiş en iyi araba vidyosu diye bir vidyo vardı ya sıkıcı olan, o başlık buraya daha çok yakışır, bu olmuş fazlasıyla :)
Allah razı olsun. tam olarak değil ama emin adımlarla ilerliyorum diyelim :) wait 4 the teaser hahaha ne günlerdi.
amin abi, inşallah. Allah'ın izniyle.
teşekkür ederim. uzunluk için biraz daha fazla bilgi birikimine ve yüklü otomobillere ihtiyacım var. sonuçta m4 standarta yakındı, ama mesela Murat abinin makina baya detaylı :) devamı için bende sabırsızlanmaya başladım.
direk tahmin ettim biliyor musun? :) ulan twitchy ne ki lan diyen soluğu ekşi'de ya da çeviri de almışta olabilir :)
yayın süperdi. yorumlar çok hoşuma gitti. Sinan'ın beni yüceltmesi, And'ın ve Aslı'nın beni desteklemesi falan. abi gurur duydum kendimle, heyecanlandım. zaten bir ara sesli mesaj gönderdim. bildiğin heyecanlı heyecanlı :)
Gecenin bi vakti elinde go pro ile yanliz yuruyup, konusurken gorenler ne dusundu acaba :D devami gelsin videolarin tadimlik olmasin .
teşekkür ederim. ya hacı, geberiyorum 48 saattir uykusuzum şu an. çektim ama yok yani vaktim, valla kurgulayamıyorum. ama halledicem söz. Aren zaten beynimi yer pazartesiden itibaren.
teşekkür ederim. Cübbeli bile arada mizahi sıçar, sıvar. hocam bitanedir. valla sevindim, böyle şeyleri duymak güzel.
o arkadaşımızın çektiği videoyu seyrettim. bence görsel olarak süper. bir kaç hatası var ama toparlar ve daha iyilerini yapar. anladığım kadarıyla hobi amaçlı yapmış ki sakın bunu ticarete dökmeye kalkmasın, ben burada ne arıyorum ki moduna girer :) teşekkür ederim değerli yorumun için.
Bence projenin her alanında mizah var ve böylesine samimi olması, bir çoğumuzun aslında olmak istediğimiz yerdeymiş gibi hissetmemiz bile projeyi çok çok özel
yapmış.
Komik olan diğer kısımda ''çok küfür etmiş amk'' diyip sansürle yorum yapan insanlar bence. Otopark.com'u insanlar zaten pampalarla sevdi sonrasında haldun
baba(saygılar) kafasında kaldı bence biraz.
Bu arada sen böyle bi adamdın madem neden yıllardır bizden sakladın :D olduğun yeri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum, en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim abi :)
teşekkür ederim. valla ben bunları duydukça mutlu oluyorum. yapmacık hiçbir şey yok zaten ortada. ne isem, oyum. beni tanıyan arkadaşlar zaten bilirler, genelde makaradayım. bir tek iş ve ticaret konusunda ciddiyetimi koruyorum, o da mecbur zaten :)
ya o küfür mevzusu göreceli bir kavram. ben %65 kesime bakıyorum, beğenmişler. geriye kalan %5 hakaret etmiş, o hakaret tayfasıda zaten 1.20 boya sahip 11-12 yaşında, aileden sevgi görmeye hasret veletler. onlarda askerlikte dayak yedikleri zaman anlarlar her boka kulp bulmamaları gerektiği. o tipler var yani, yapacak bir şey yok. haset tiplerde var. şimdi ne diyeyim ki ben adama, hepsine tek tek; yavrucum, ben seni sallamıyorum, yolda görsemde sallamam mı diyeyim? denmez. gülümseyip, geçiyorum. daha iyi, çünkü bu seferde kuruluyorlar, bileniyorlar.
geriye kalan %30 kitle de yapıcı ve olumsuz eleştiri verenler. küfürü sevmek zorunda değiller. ama genelde amerikan kültürüne ait HipHop müziklerini otomobillerinde bangır bangır dinler, MADI FAKI HARDKOOOR denilince de, vay be ne şarkı yapmışlar derler ya da CMYLMZ izlerler. ben hayatımda CMYLMZ'ın 1 kez bile küfürünü sahnede sansürlediğini görmedim, duymadım. adam zaten açık bir şekilde diyor, izlemeyin rahatsız oluyorsanız diye. tamam ben belki 1 CMYLMZ değilim, olmayada niyetim yok ama tarzım bu. sansürlerim belki ya da hiç küfür etmem. ama onuda yapmasam bile farklı şeye kulp takacaklar. kulp takmaları güzel, çünkü beğenmedikleri halde izliyorlarsa ve yorum yapıyorlarsa vay ki ne vay :) hasetlik boyutuna gelmiş demektir.
son olarak belirtmek istediğim bir şey var; evde, anne ve babasına küfür eden zavallı insanlar, gelip eğer bana orada küfür ile ilgili hak etmediğim türden yorumları veriyorlarsa ben o kişileri Allah'a havale ediyorum. işte o gerçekten büyük hasetlik. ADANA MERKEZ tayfası herhalde, yapacak bir şey yok. benzinlikte yanlayan tiplerde var sonuçta aralarında, hayatta herkes mükemmel değil. bu insanlarıda böyle kabul etmek lazım. yadırgamaları doğal.
ulan ne bozdum belli değil, ne yazmışım valla.
teşekkür ederim.
güzel olmuş güzel bmwde yapıyor be kardeşim yapıyorda artık fiyatlar uçuğunda uçuğu 500-600 bin supersport parası ama m4 de harika bi araç
kendi PR ınızı otomotiv alanında yapmanız için iyi bi fırsat vermiş otopark size, baya takipçileri var. bence o adamlar baya eşsiz bi iş yapıyolar türk otomotiv kültürü adına, siz de video konusunda türkiyede en iyilerdensiniz (hatta bence en iyisi) bence çok güzel kombinasyon olur bu :) sadece benim fikrim videolarda bir konu olmalı ve bi miktar daha uzun olmalı
küfürlere de hız kesmeden devam ;) insanlar biraz geniş olmayı öğrensin, dertlerini sevsinler
güzel tanıtım olmuş sahibide hakkını veriyor