sen lastikleri hallet, çekeriz. kısa-öz iyidir karşim
teşekkür ederim. gerekli cevapları verdim aksiyon konusu ile ilgili yukarılarda.
bu adamlar teşkilat ya. adamların ortamı hep günahkar sisteme kurban. benide bozdular![]()
sen lastikleri hallet, çekeriz. kısa-öz iyidir karşim
teşekkür ederim. gerekli cevapları verdim aksiyon konusu ile ilgili yukarılarda.
bu adamlar teşkilat ya. adamların ortamı hep günahkar sisteme kurban. benide bozdular![]()
video kalite kokuyor, suratımda şebek varii bir gülümseme ile izledim desem yeri var
hem izzete, hem de emeğe kocaman maşallah ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Masallah arabada cok güzel video da keyıflı olmus serinin devamını beklıyoruz ama sesı solugu cekıcı olan bir arabanın daha fazla dıs cekıme sahıp olması gerekırdı dıye dusunuyorum vıdeo da bekledım ha sımdı Aren yan gıdıcek gıttı gelecek falan derken bıttı zaten.Ellerınıze saglık..
DynoDynamics in Ecutuned
Yanci Aren![]()
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Buğra bu adreste paylaşmışlardı, ellemiyor o halde kalsın.![]()
Devamını bekliyoruz
http://arabalisozluk.com/bmw-m4-bugra-akpinar
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Müzik, araç, motor sesleri, kendimi bi an underground2 ve tokyo drift karışımı birşeyde hissettim.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
face den yazdım da burdanda yazayım yine mükemmel bir videodevamını bekliyoruz
M4 videosu çok iyidi. Buda güzel ama bunda beğenmediğim kısımlar oldu. Başka arkadaşlar yazmış tekrar yazmak gereksiz. Ama eline sağlık Buğra sen asıl asilzade gibi takılan Otopark tayfasının züppe laflarına bakma.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Araç da video da on numara, üzerinde bolca emek olan bir araç, sadece para saçmaklı zevk sahibi/şık araç sahibi olunmuyor maalesef, emeklerinize sağlık ikinizinde.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Sayın buğra akpınar ellerinize sağlık .
izzetZ ise başarılı bir rol oynamışkızlar ile olan kısmı tamamen makara oldugu için yoruma gerek yok sonuçta kimse eğlenmiyoruz biz demez sosyal mesaj seven bir ülkeyiz
hangisine desen arabana kız bıncek video cekicez hayır demez yani
hausdha
elinize emeğinize sağlık tekrardan keyifle izliyorum yanlız aksiyon araç bilgilendirme vesaire daha fazla detay istiyorum kendi görüşüm kolay gelsin iyi calısmalar![]()
Emeği geçen herkese teşekkürler harika olmuş ( izzet roket ) gayet keyif alarak izlenilesi video olmuş. Söylencek söz yok 10 üzerinden 10 devami gelsin lütfen =)
en klass zet favorim arac sahibide kardeşimiz zaten kendıne yakısan bir arac cekım için tesekkürler arkadasın önü açık desteğimiz devam
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Harika, Böyle devam çoğu yazılacak güzel şeyi yazmışlar. Tekrar etmek yerine dahada çok motive olman için arkandayız . Devam!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)