Araç yüksek ihtimal 96-97 modeldir , O yılda gaziantepde çıkan SLX hepsinde RN,RD plaka vardır 27 görünce videoyu geriye çekip izledim neden 27 ? Projeyi yakından takip ediyor yeni resimler videolar bekliyoruz , Kolay gelsin...
Printable View
Araç yüksek ihtimal 96-97 modeldir , O yılda gaziantepde çıkan SLX hepsinde RN,RD plaka vardır 27 görünce videoyu geriye çekip izledim neden 27 ? Projeyi yakından takip ediyor yeni resimler videolar bekliyoruz , Kolay gelsin...
video cook iyi olmus :)
Vay be Metin abi Street jam'den Şahin'e :D Yapım aşamasını detaylıca anlat abi, iki üç fotoğrafla geçme lütfen :)
Başlığı görünce ben: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...ryQPhO12zgtJgC
Allah kolaylık versin valla. Güzel bir proje olacak gibi. :)
video çok hoş arkadaşın dediği gibi proje de video gibi kaliteli olursa dadından yenmez
Koltukları değerlidir 750 ye felan satarsin aklında olsun kapı pandizotlari 400 u bulur :)
kolay gelsin, herşey gönlünüzce olsun ...
Ahahah iyimiş, güzelmiş, sabah sabah iyi geldi ilaç niyetine video ileridede izleyebileceğimiz kült videolar arasına girer,
bu arabalar türk milletinin az kahrını çekmedi 2jz yide haketmiyor değil projeyi merakla takip ediyorum. Kolay gelsin bizi fazla merakta bırakmayın :)
Madem sase kule yürüyen değişecek custom kupa yapılırdı boşa yük etmişsin Şahini kendine. 2jz yi ona oturtmak için zaten kesilmedik yeri kalmayacak. Daha zor olur gibi geldi. Kolay gelsin
Video cok güzel olmuş :)
Şase, kule, yürüyen değil sadece yürüyen değişecek. Şase ve kuleler güçlendirilecek, rollcage ile desteklenecek.
Wankel Şahin önümüzde çok güzel örnek. Sadece swap yaparak araba yürütmenin mümkün olmadığını gösteriyor bize.
Bu durumu dikkate alarak projeye başlama kararı aldık.
Başka araç alıp Şahin-Doğan'a benzetme kısmı da mantıklı ama bu şekilde daha kolay olacak. Toyota Cressida olabilirdi mesela ama ben aynı sağlamlığı yakalayacağımızı düşünüyorum.
Yaratıcı ve farklı insanlara hayranım...
Video mükemmel fikir mükemmmel garaj mükemmel...
Team Art zaten birçok araba yaptı bunuda rahatlıkla yapacaktır.
Önce fikirlerine sonrada kesene bereket :)
Akşam proje konusu açmaya karar verdim.
Tadımlık tasarımlardan birisini buraya atayım. :)
3 aşağı 5 yukarı bittiğinde buna benzeyecek.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...08&oe=56BDF570
Dodikleri ve arka tampon iptali difizör harika abartılı dtm kanat daha güzel olurdu bence :)
Edc'nin Şahin S RB26DET çizimindeki dtm kanat efsane olur derim
http://i.hizliresim.com/0L0MV8.jpg
kataloglarda yekpare cam diye gecen arka düz cam güzel görünür
Grafiklerde TR ye özgü bir şeyler olabilir mi acaba
tasarımlar nokta olmuş. çok çok hoş. projenizdede başarılar..
bu çizimi arkadaşın facesinde gördüm çok hoşuma gitti :D
Araç üzerinde demek istemiştim
vıdeo efsane olmuş :)
umarım proje de efsane olur :)
https://www.youtube.com/watch?v=WHbGCbywGJQ
2000li yılların şahini aklıma geldi :)
o zaman buralar değerlenir diyelim, Rezerve :D
Maşallah çalışmaları EDC'nin face de gördüm fakat ben karikatür dergisi hazırlığı felan sanmıştım :) bol şans :)
Projeyi görünce çok sevindim hep aklım da olan bir şeydi projenizde allah kolaylık versin maddi manevi birde sorum olucak aracın boyutlarında bir değişiklik olucak mı sonuçta 2jz swap olan çoğu arabadan kısa ve motor zaten ağır ve denge bozukluğu yaratır mı? Yanlış düşünüyosam kusura bakmayın
Çok aykırı bir iş çıkacak ortaya... Rollcage konusunda pek yardıma ihtiyacınız olacağını sanmam ama eğer olursa her türlü yardımda bulabirim. Ayrıca defransiyel kısmını bağımsız yapmak isterseniz arşivimde projesi mevcut. Bol bol kesme biçme işlemi olacak şimdiden kaynakçı arkadaşa ve size kolay gelsin :)
Video çok güzel olmuş :D
Çizimler bomba :D 2jz şahin ''NİCE BİKE''
Öncelikle teşekkür ederim. Motor havuzuna motoru intercooler ile birlikte koyabiliyoruz biraz kesme biçme işleminden sonra ancak radyatöre yer kalmıyor. O sorunu da radyatörü bagaja koyarak çözeceğiz. Bagaj havuzu vs. zaten olmayacaktı, Formula D izlediyseniz görmüşsünüzdür şoförün arka tarafından bagaja soba borusu gibi borular ile hava taşınır. Ona benzer olacak.
Bağımsız yapmak derken nasıl olduğunu anlayamadım. Daha önce Ae86 kasasına S13 arka yürüyeni oturtmuşluğu var İsmail ustamızın. Doğan kasasına da oturtacağına şüpem yok. Kesme biçme işi zaten en sevdiği iş :)
Tofaşların arkalar sabit akisli ya. Diff karpuzu kollar ile birlikte ve oynamıyor. Onu oynar başlıklı hale getirmek isterseniz anlamında demiş arkadaş herhalde :)
Enteresan proje. İnşallah istediğiniz gibi olur. Motoru olmasa bile paylaşılan pixelcar tadındaki fotosu gibi bir görünüme kavuşsa ben başarı sayarım :) Şimdiden kesenize bereket..
kesenize bereket umarım istediğiniz gibi yapmayı nasip eder ALLAH :)
Ölümle dans :D
Proje ile ilgili bir gelişme var mıdır?
Proje parça olarak %80 tamam.
Yarış sezonu olduğu için garaj biraz yoğun. Yarış sezonu bittiğinde garajdaki yoğunluk azalacak bizde projeye başlayacağız.
Takribi 2-3 aya kadar aracı boşaltıp şaseleri güçlendirmekle işe başlayabiliriz. Başladığımızda proje konusu da açacağım.
merhaba. yaptığınız araç gercekten hayallerimin arabası diyebilirim. hem yerli bir araç hem de full dolu olacak.Allah nazardan saklasın. ülkemizde hep bmw honda vs. yabancı araçlarla yapılan çalışmalar gerçekten cok fazla. ama yerli bir araçla yapılan bu olay tamamen ayrı birşey. sizi ne kadar tebrik etsem azdır.bir de sizden istediğim bir sey var .rica etsem tasarım fotograflarından bir kaç tane daha yapabilirmisiniz. mümkünse kartal ağırlıklı olmasını isterim. tekrardan sizinle ne kadar gurur duydugumu anlamanızı isterim. idolümsünüz.:)