Akşam proje konusu açmaya karar verdim.
Tadımlık tasarımlardan birisini buraya atayım.
3 aşağı 5 yukarı bittiğinde buna benzeyecek.
![]()
Akşam proje konusu açmaya karar verdim.
Tadımlık tasarımlardan birisini buraya atayım.
3 aşağı 5 yukarı bittiğinde buna benzeyecek.
![]()
Edc'nin Şahin S RB26DET çizimindeki dtm kanat efsane olur derim
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
kataloglarda yekpare cam diye gecen arka düz cam güzel görünür
Grafiklerde TR ye özgü bir şeyler olabilir mi acaba
o zaman buralar değerlenir diyelim, Rezerve
Maşallah çalışmaları EDC'nin face de gördüm fakat ben karikatür dergisi hazırlığı felan sanmıştımbol şans
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Projeyi görünce çok sevindim hep aklım da olan bir şeydi projenizde allah kolaylık versin maddi manevi birde sorum olucak aracın boyutlarında bir değişiklik olucak mı sonuçta 2jz swap olan çoğu arabadan kısa ve motor zaten ağır ve denge bozukluğu yaratır mı? Yanlış düşünüyosam kusura bakmayın
Çok aykırı bir iş çıkacak ortaya... Rollcage konusunda pek yardıma ihtiyacınız olacağını sanmam ama eğer olursa her türlü yardımda bulabirim. Ayrıca defransiyel kısmını bağımsız yapmak isterseniz arşivimde projesi mevcut. Bol bol kesme biçme işlemi olacak şimdiden kaynakçı arkadaşa ve size kolay gelsin![]()
Video çok güzel olmuş![]()
Çizimler bomba2jz şahin ''NİCE BİKE''
Coğrafya kaderdir
Öncelikle teşekkür ederim. Motor havuzuna motoru intercooler ile birlikte koyabiliyoruz biraz kesme biçme işleminden sonra ancak radyatöre yer kalmıyor. O sorunu da radyatörü bagaja koyarak çözeceğiz. Bagaj havuzu vs. zaten olmayacaktı, Formula D izlediyseniz görmüşsünüzdür şoförün arka tarafından bagaja soba borusu gibi borular ile hava taşınır. Ona benzer olacak.
Bağımsız yapmak derken nasıl olduğunu anlayamadım. Daha önce Ae86 kasasına S13 arka yürüyeni oturtmuşluğu var İsmail ustamızın. Doğan kasasına da oturtacağına şüpem yok. Kesme biçme işi zaten en sevdiği iş![]()
Tofaşların arkalar sabit akisli ya. Diff karpuzu kollar ile birlikte ve oynamıyor. Onu oynar başlıklı hale getirmek isterseniz anlamında demiş arkadaş herhalde
Enteresan proje. İnşallah istediğiniz gibi olur. Motoru olmasa bile paylaşılan pixelcar tadındaki fotosu gibi bir görünüme kavuşsa ben başarı sayarımŞimdiden kesenize bereket..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)