Bu formatın kafasını techturkey'ciler anlar , "harun abi bravo abi" ve "tedavici"

grup anlamaz.
Bence en güzel yanı da bu yani program da bi "kalite" standartı olması.Herşeyiyle kalite kokuyor.
Benim bu bölümde eksik gördüğüm vede genel olarak tüm videolarda olması gerektiğini düşündüğüm detaylar konusu.
Örneğin; M4 videosunda carbon spoiler , aynadaki sinyaller , koltuktaki M logosu gibi çektiğin detaylar keza aynı şekilde Aren abinin Z vidosunun giriş kısmındaki ön lip , arka spoiler gibi dikkat çeken parçalar veya ince detaylar.
Bu videoda da ben spoiler ( ve üstündeki yazı ) , tek çıkış HKS egzos gibi dikkat çeken parçaları yakından görmek istedim..
Hepsinin üstünde tabiki tek tek durulamaz ama bence en azından sadece bi görüntüsü bile olsa yakından bu parçaların aralara serpiştirerek koyulması 10 olur. O devasa kanadın şöyle yakından görüntüsü ne zaman gelecek diye bekledim

Tabiki bu videoda yok değil örneğin kaput , coilover ve intake den bahsedilmiş çok hoşuma gitti ama es geçilen yerlerde olmuş dediğim gibi , parçanın anlatımı olmadan sadece şöyle o parça odaklı bir görüntü bile yeter

Umarım anlatabilmişimdir Buğra abi demek istediğimi

Kolay gelsin..