User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Hayabusa Turbo 0-300 km/h - 8 sec

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozyt1000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elmalarla armutları karşılaştırmak gerekirse bu drag arabası bahsettiğiniz turbo hayabusadan hızlı.

4.57 sn 329.10 mph (529.63 kmh)
    https://www.youtube.com/watch?v=CIRSR10F-ws

Bu arada hasbel kader benimde hayabusam vardı, en fazla keyif aldığım motorlardandır.
    Abi mevzu olan turbo busa'nın son hızı hakkında bi fikrin varmıki bu araç daha hızlı dedin? meraktan soruyorum.

ozyt1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mevzu olan turbo busa'nın son hızı hakkında bi fikrin varmıki bu araç daha hızlı dedin? meraktan soruyorum.
    Tabiki fikrim yok son hızı hakkında, 0-300 hızlanma için araba örneği verdim.

Öte yandan zaten araba ve motor karşılaştırması bana hep anlamsız gelir. İki teker ve dört teker dünyaları farklı. Fanboy olmamak lazım, ikiside belirli koşullarda birbirini geçebilir.

Kaldıki standart hayabusa ile 15-20.000 km yol yapmışımdır. Standart hali bile ürkütücü, elbette turbo busa inanılmaz gider.

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozyt1000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki fikrim yok son hızı hakkında, 0-300 hızlanma için araba örneği verdim.

Öte yandan zaten araba ve motor karşılaştırması bana hep anlamsız gelir. İki teker ve dört teker dünyaları farklı. Fanboy olmamak lazım, ikiside belirli koşullarda birbirini geçebilir.

Kaldıki standart hayabusa ile 15-20.000 km yol yapmışımdır. Standart hali bile ürkütücü, elbette turbo busa inanılmaz gider.
    Sana katılıyorum abi. ama seninle deniycez sözleştik unutma ben sana k9 didim karamürsel sepeti belledin ahahahah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)