Maşallah ihtiyara sattığıma çok pişmanım imkanım olunca tertemiz bi S alacağım yeniden![]()
95 flash s ler son seri bildiğim kadarıyla şanzıman oranları biraz daha kısa flash a göre ve zaten egzantrik vs farkları ile daha canlı gider. duruşu da daha modern ama hamurları aynıtabiki olur bu arada görüşüp anıları canlandırabilirsiniz
kıa süre içinde bi ufak kaporta işlemleri var bi de kapak rektifiyeye gidicek motor yapmadan yana değilim şu anda sadece kapaktaki problemlerden kurtulup canlı hale gelsin yürürü şu anda yürümüyor çünkü.
![]()
1.6 dizel s40 çok çok yavaş bir araba.C sınıfının en yavaş 1.6 dizellerinden biri.Sağlıklı bir flash geçilmeyebilir s40a
Maşallah araçlara.
Teşekkürler yorumlar için. volvo evet ara hızlanmaları iyi değil ama yolunu buldukça gidiyor tabi eski bir araca göre. Diğer yorumunuza katılıyorum arabamın 15 sene babam sahibiydi ki o zamanlardaki kondisyonu şu anda olsa çok acımasız sonuçlanır bu denemeYakın zamanda motora girmeyi düşünüyorum bakalım zaman göstericek. Keşke bir flash bulsam İstanbulda onla denesem aslında...
eski araba diyorlar ediyorlar ama yenilere taş cıkartıyor evet frenler felan baya sıkıntı heleki arka tarafın sert şerit deiştirmede yaylanıp 2 şeride gitmesi
kapaktan sonra daha iyi olucaktır gidişi zaten volvonun tutunması zor olucaktır hem biraz aha hafif hemde daha seri ara hızlanması var flas ların ve hala diyorum bir tane flas s alıp orgınal toplıycam a.z ye evlatlık yapıcam![]()
ya basit aslında teknolojisi geri, aerodinami iyi değil araba belirli süratten sonra havada gidiyor resmen ve motor teknolojisi yüksek devirlerde güç üretemiyor bu sebeple de zaten yeni otomobiller yüksek süratlerde üzüyor. ama hızlanmalarda ağırlığına rağmen kilo avantajı ile noluyoruz dedirtir birçok rakibeeğlencesi burada zaten. Kapak cidden sıkıntılı
lpg yüzünden taşlanmış hararet görüp, siboplar kötü durumda egzantrik takalım dedik kendi egzantriği baya aşınmıştı diye manager egzantriği koyduk o ara siboplar iyice su koyuverdi sanırım. kapak açıp kapatmadan önce tamponunda gittiğim araba şu anda 2 direk falan geçiyor beni ortalama. reçete belli aslında broadway şanzımanı zaten yeterince iş yapıyor, bi motor yapsam alt tarafı oem ölçülerde toplanıp, düzgün bir kapak bulup emme egsoz siboplar büyütülüp portlar açılsa, bi de zavallı solex karbüratörden daha verimli bir karbüratöre geçebilsem zaten çehresi değişir. ama şu anda zaman ayıramıyorum. Yine söylüyorum keşke bir flash yada s falan denk gelse denemek çok isterim.
ben diyorum ki manager ve flash s egzantriği aynı . ama manegerin beyin farklı ayrıca karburatörü farklı aradaki fark buradan kaynakanıyor olabilir .
Abi öyle diyorsan tabiki vardır bi bildiğin. karbüratör evet manager lar bildiğim kadarıyla weber kullanıo ve emme manifoldu farklı sanırım. yapı olarak daha iyi diye duymuştum bi ustadan. belki de dediğin gibi bundan dolayı güç farkı vardır. yakındır zaten havalar da iyice bozuluyo hazır bi girişicem orasına burasına arabanın yaza güzel girsin diye![]()
aynen dedigin dogru gerçekten hararet gördüyse zaten sorun baş gösteriyor ama düzgün kapak kalmadı gibi bişidir nerdeyse zaten harerat flas lara flas s lerde kronik resmen solex karbüratör yerine weberlerden taksan daha gideri degişir maagerlere weber kullanıpta flas lara niye solex kullanmışlar anlamış degilim bide seninkinded faal mı bilmiyorum karbüratör sogutma parçası cogunda calışmıyor veya sökü atıyorlar nedense
ya o parçanın hikayesi kablo tesisatından dolayı yanan arabalardan dolayı sökülüyordu diye biliyorum. Araba babamdayken faal durumdaydı ama sattıktan sonra alanlar sökmüşler. Zaen 2007 ye kadar lpg görmemişti ama asatıldıktan sonra da benzin görmemiş tekrar ben alana kadar o arada ne olduysa olmuş zaten. Cidden kötü üzerindeki solex karbüratör. 6 7 ay önce sıfır mais alıp taktım ama verimli değil cidden. motor kapak vs den sonra adam gibi bir karbüratörle desteklemek kesinlikle güzel olur. Ama yana yakıla deneyecek flash arıyorum hala![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)