Erdem ***** kadın ne demiş "Bana bir koca lazım oda bugece lazım" Sen bu hafta gelebileydin güzel olurdu neyse kalabalıkta senle belki pek ilgilenemezdikdiğer hafta hava yağmurlu olmaz inşalah..
Erdem ***** kadın ne demiş "Bana bir koca lazım oda bugece lazım" Sen bu hafta gelebileydin güzel olurdu neyse kalabalıkta senle belki pek ilgilenemezdikdiğer hafta hava yağmurlu olmaz inşalah..
Güzel akşam oldu teşekkürler katılan herkese. Bu geceden çıkaracağımız ders stock bi arabanın oynanmış arabalara karşı şansı olmadığıydıEn azından skyline'a binmiyorsan
Bu cuma veya cumartesi yine toplanıyormuyuz? Katalizörü iptal edip chipi takınca ne olacağını merak ediyorum. Acaba aradaki fark kaç boya düşecek
![]()
yavaş yavaş Kadir abi.Tr'de hiç yürüyen veya en azından yürütmeye çalışılan bi Golf görmedim.Sende benim Golf'leri ne kadar sevdiğimi biliyorsun.Bu hafta ilk parmakla başlıyoruz.Bende bilmiyorum bu arabanın atmosferik olarak ne kadar yürüyeceğini sonunu hep birlikte görecez. Ya boşuna gidecek emekler yada hatrı sayılır gelişme gösterecek hayırlısı diyelim. O akşam güzeldi,bu organizasyon sayesinde stockken (ki sende biliyorsun abi arabanın üzerinde fabrika çıkışı orjinal baskı balatalarından katalizörüne kadar herşeyi üzerinde 113bin km'de bi araca biniyorum) Golf'ün ne kadar yetersiz ve çaresiz kaldığını gördüm.Senin RS'in arkasında bile bu kadar ezilmemişti benim garip![]()
ibo maşallah güzel yürümüşün kardeşim![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Erdemin type rı bu hafta göremeyecekmiyiz yani??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)