sunroof la alakalı bence.
Printable View
İki videoyuda tekrar izledim. Yalpalama sesi gibi olan evc den kaynaklı.
2. Videoda da yalpalama var ama görüntü ve ses daha net. Sunroof titremiş veya rüzgardan falandır bilemiyorum.
corvetteye gelirsek; 1 bar basıp denediğimde 2 direklik yaptı.
Dün gece ise Videoda solu çektiğimden ve corvette sağda olduğundan videoda yok.
Ama benim gördüğüm aça aça gittiği, min.5+ boy var 200de. Tutunamadım, dediğim gibi daha iyi bir mini şoförü Aren kullansa ben corvetteyi kullansam azaltırız farkı ama yine çok geçer. Zaten böyle bir denemede olmaz ben Corvetteyi kullanmayacağım için :)
EVC den mi yoksa wasegate'ten mi geliyor.
100-200 ölctünüz mü suanki haliyle ?
Kekuti, aracın ve gösterdiğin emeğin için seni tebrik ederim.
Hiç muhabbetimiz olmadı bu güne kadar ama maslakta çok denk geliyorum aracına.
Sesi falan şahane..
Bizim insanımızın ne yazık ki huyu bozuk. Pek severler *** atmayı.
Kendisi 400 lira verip dp yaptıramaz ama maşallah en iyi de onlar bilir modifiki.
Sen binlerce lira harcarsın, yüzlerce saat harcarsın ama başarısızlığın daha mutlu eder bu piyasayı.
Bu işte herşey para da demek değil, biraz da deneme-yanılma oluyor bazı şeyler.
O yüzden şansın açık olsun, sorunsuzca binersin ve basıncını da acarsın inşallah.
Tekrardan tebrikler.
Maşallah daha ne olsun ses duruş gidiş hepsi tadında
Ya nasıl anlatırım bilmiyorum wgden geliyor ama 1 barda ve evc kapalıyken bu ses yok mesela. Evc açık olduğunda, araba basınç basmak istiyor ama evc izin vermiyor. WG de bu sesi yapıyor benim anladığım.
Ölçmedim ama 8.5 altı olma ihtimalim yok şuan. Doğru süreyi ölçebilmemiz için daha iyi bir pilotun kullanması veya benim alışmam lazım. Ama bu basınçla bence daha fazla çıkmaz
maşallah bro elinden geleni yapıyosun hatta fazlasını çok özel parçaların ustaların arkadasların var 1.8 2.0 halleri kopartır :)
anladim.Söylenenlere kulak asmayin agizi olan konusuyor zaten kazasiz belasiz sürüsler dilerim
Maşallah brom çok emek harcadın karşılığını almanın zamanı geldi ayrıca gelicem deyipte gelmeyen m3 senide unutmadık :cool:
Kekutum maşallah güzel giden bi araç oldu:) sabah akşam denemeye gerek yok sabah geçtim akşam akşam moralini bozmama gerek yoktu :)
:Bravoo::smokin::redspotdaDun gece harcanan emeklerimizin kucuk bir karsiligini almamiz bile yeterince mutlu etti. Daha yuksek basincta yapilacak ar-ge ler ile araci cok daha iyi noktalara getirebilecek bir ekibiz. Tum it kopeklere ve aracta emegi bulunan bizi destekleyen kisilere tesekkurler. Kesene bereket kekutummm... 6-7 sn bandina az kaldi...
Dun gece çok güzeldi araç çok iyidi ciddi gidiyor ikas ekibimize başarılar dilerim kazasız zamanlara
Çok iyi bro , soğukları iyi değerlendir atmosferik hacimliler yazın da hızlı :)
Bu arada kesik gelen sesin sunroofla alakadar olması için Evo'nun da sunrooflu olması gerekli. WG'ten basınç basmakla ilgili bir durum olduğunu sanıp videolarında direkt basınç saatini izledim ama basınçta stabil. Problem yoksa bu tip extreme projelerde sesin çok önemi yok ;)
Hafta içi yanıma gel uygulamalı göstereyim.. Anlatamadım :) sunroof değil o ses wg sesi.
Takılı olan wg yayı yüksek basınca izin veriyor.
Basınc basmak isterken evc bastırmayınca o sesi yapıyor. Videoda göremezsin saattekini uzaktan stabil duruyor.
Basınç kaybı değil. 1.4+ basmak istiyor, evc bastırmıyor ;)
Yaz kış sorun değil, sağlıklı olsun.. Geçmiş geçilmiş sıkıntı değil ;)
Sağol iyi dilekler için