tebrikler dev gibi mini
Printable View
tebrikler dev gibi mini
Güç müç bahane ekip şahane :) Allah dostluğunuza fitne sokmasın. Araç ciddi anlamda güzel gidiyor , daha iyileri olur inşallah.
maşaallah kerem...çok keyifli grünüyor..gerisi hikaye..:D
Maşallah araçlara muhabbet de arabalarda çok iyiydi.
maşallah aracınıza geçen gün maslakta denk geldim size önümden geçtiniz bi ufak bastınız o alev beni benden aldı :D
Tebrikler hocam masallah cok guzel yurumus mini, 6.45 im var satip m6 alma niyetim vardi bi dusundurttu :) saka bi yana tekrar masallah :)
hks evc'li gtx3082 li imprezada da tıpatıp aynı ses var 0.9 bar da.
Aracınız çok güzel yürüyor maşallah.
Maşallah dev'e :)
şakamı bu kerem kardeşim masallah hak ediyorsun projenıde takipdeyim aren gibi işi bilen arkadaslarlada yanyana olman avantaj basarılar kardeşim araç sahane
Güzel araç olmuş, elinize sağlık kesenize bereket. Bu hali M6 ile yürümüş gayet eğlenceli gitmiş bence. sürelere çok takmayın arabayı kırana kadar basınç açmanın alemi yok :)
sizi aracınızı ve ortamınızı çok takdir ediyorum
hey masallah. gayet tatminkar bi guc bence.
Kerem maşallah bu nasıl bir gidiş
Allah iniş takımlarına zeval vermesin :)
bende de bir video var bursa yolunda seni geçmiştim boy boy :) sen duruyordun ama koyimmi nete he koyimmi :)
maşallah geceyi canlı canlı izleyen biri olarak verilen emeğe sabra karşılık alınmış bir araba dev nazar değmesin gayet başarılı ayrıyeten yeni typer da güzeldi stock haliyle bile
Maşallah kerem güzel gitmiş dev daha ne olsun m6 ile yürüyosun bu basınçta boşver konuşan konuşsun dert etme