Kaldırımda giden motor tiplemesi en uyuz olduğum şey!!
İstanbuldan dayak yiyen bir motorcu videosu bekliyoruz artık.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Motoru yalayıp yutmuş master olmuş biri için bu tarz kullanımda ölümlü kaza riski maks %10 olsa bile bu; mantıken 10 kez bu hareketleri tekrarladığında bir ölüm/sakat point kazanacak demektir. Demek istediğim böyle devam ederse illa patlar veya başkalarının canını yakar.
mermi? oww. bir sonraki mesajda biri 70mm felan yazacak sanirim...
valla site maasallah street fighter terk ama benim kaybedecegim cok sey var arkadaslar.it kopekle muhatap olamam sizler gibi.siz demirle vurursunuz ya da delikanli gibi doversiniz cogunu ama herifin biri ceker silahi indirir sizi.neymis kaldirimda gidiyormus.noldun? niyazi...acikcasi ben hergun scooterla 80km yapiyorum minumum.e5 te beni gore gore 100le giderken sapagi kacirmamak icin omzuma degdiren minubus biliyorum. ne yapayim simdi bu adami? siddetle isleri cozmek bana gore degil cunku ozellikle istanbulda karsima alacagim adam kesinlikle barzo olacaktir.barzo olmayan adam zaten sizi bu denli sinirlendirecek hareketlerde bulunmaz...
Bu elemanları bir araya toplayıp akşama kadar bunu yaptırmak lazım..
https://www.instagram.com/p/_4Mp9CjSDW/
Bu arada; bol bol dayak yiyen motorcularda var fakat kaydı siliyorlar vermiyorlar internete eğer dayağı hakettiyseler.
Abi selamlar
Saydığın maddelerde haklısın kesinlikle ama şöyle de birşey var ki, İstanbul trafiğinde araçlar kesinlikle şeridinde sakin gitmene izin vermiyorlar.
Emniyet şeridinin etikliği konusunda benim de kafam karışık açıkçası, kullanmıyor muyum kullanıyorum ama 2. vitesi geçmem emniyet şeridinde, kafamdan milyon tane ihtimal geçer orda sürüş yaparken
Trafikte araçarın arasından labirentteymiş gibi geçmekteki kastın inşallah kurye-sucu tarzı kafasında kask olmayan, ağzında sigarayla yavşak yavşak sürenleredir, çünkü ben ve çevremdeki motosiklet sürücüleri bunu yaparken aman kimsenin aracına zarar gelmesin tribinde oluyoruzAyrıca bu gibi durumlarda yol veren sürücülere teşekkür etmek için gerekirse tempomu bozup dururum bile
Söylediklerin kesinlikle çok doğru, ama istanbul şartları malesef ki bazı istisnaları gerektiriyor![]()
Charged & Supercharged
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Videodaki arkadaşı birkaç gündür açıp açıp izliyorum, hayret vericiMotosiklete gerçekten çok hakim, ki bu hakimiyeti enduro'dan geliyor anladığım kadarıyla. Otobanda en sola açıp aracın tamponunu sıyırıp sağa yatırmasını her izlediğimde geriliyorum
Onun dışında tekere alarak makasa girmesi falan yorumsuz
Kesinlikle tasvip etmiyorum ama yaptıkları deli cesareti. Umarım kimseye zarar vermez, kendisini kendi düşünsün![]()
Charged & Supercharged
-Boş yer varken illa makas atacak diye dar yeri zorla.
-Taşıt olduğun bilincini kenara bırak,kaldırımdan git.
-Taşıt olduğun bilincini tekrar kenara bırak,kırmızı araç ile tartış ki yol zaten senin çünkü motorla birlikte tüm yolların tapusunu veriyorlar ruhsat çıkartırken.
Öyle dayağa veya cezaya falan gerek yok.İstanbul trafiğinde sinyal ve ayna kullanarak şerit değiştirme istatistiği zaten belli,bu arkadaşı farkedeceklerini sanmıyorum.Su testisi su yolunda kırılır.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şile otobanının üstündeli Shell'de karşılaştığım tip bu sanırım.
Ön kaldırıp çıkmak isterken önüme geldi, tırsarım yol veririm sandı ama yanıldı. Buraları okuyorsa selam olsun, az bile yapmışım.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Hınzır... pekte hızlı şapşik,ahhh şu kural tanımaz asi ruhları...
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)