User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: KTM 990 İstanbul Trafiği

Sarper55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldırım, yaya geçidi, emniyet şeridi ne varsa ihlal et, milleti defalarca taciz et, önüne kırmadığın araba kalmasın sonra git bunu bi *** yapmış gibi koy internete... Böyle insanları anlamıyorum gerçekten. 2 araca net sürttü onlarca insanı ve aracı taciz etti barzo herif kendi sözde eğlencesi için. Geçen gün bunun gibi bir hödük bir araba sürücüsüne sinirlendim trafikte makas ata ata gittim geçtim sonra da basmaya devam ettim bir süre sonra dedim ki kendi kendime ulan gerizekalı hadi kendini aileni siktir et şurada hiç tanımadığın birine çarpsan öldürsen vicdanına nasıl hesap verirsin? Bastım frene geçtim sağa efendi efendi geldim evime.

Hem suçlu hem güçlü saygısız herif. Corsacı da sonuna kadar haklı motosikletlerin ne böyle aralardan gitme ne de her gördüğü yere girme hakkı var. Girdikten sonra sıkışıp ağlıyorlar zaten bu herif de sıkışır yakında görür tersten sonra. İnşallah o Corsacı gibi başka bir adam çıkar da laf da etmez buna direk bir güzel madara eder orada gelir kendine.
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
    Ölüler de zannediyor ki, diriler her gün helva yiyor.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeye varım ama yaya yoluna girip yayaların arasında tekere falan kalkmak , Orda biride cıkıp dememiş ki Aga sen napıyorsun
    Elleme Sekelesin...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide zaten yol yok neden kapatıyorki.

Bu şuna benziyor araba ile dört yoldasın gideceğin yönde trafik var ama yol kilit sana yeşil yandı diye yola çıkıyorsun diğer yolu açık olanların yolunu kapatıyorsun.

Bunuda yapıyorsundur sanırım çünkü aynı bu durumu anlatmışsın.
    Bunu demen gereken son insanlardan birisiyim heralde Bana yeşilin yeni yanmasına gerek yok eğer kavşağa yaklaşırken ışık yeşil fakat kavşak içinde sıkışıklık varsa o yeşilde ben zaten duruyorum ehliyeti aldığımdan beri Hatta önümdeki geçipte trafiğe takıldığında ".. kafalı geçtin de nooldu" şeklinde araba içinden söylenen (bunu ben diyorum) veya arkamdakinin gerek korna gerek sözlü tacizine maruz kalan bir vatandaşım.

Araba ile trafik akışına engel olduğum bir tek durum olmadı bugüne kadar, ki 8 yılı aşkın süredir aktif trafikteyim, TR nin Gaziantep'ten itibaren haritayı gözünün önüne getirirsen Ankara'nın solunda kalan tüm illerinde araç kullandım o süreçte.

Kısacası insanları tanımadan veya trafikteki davranışlarını görmeden; yargılamadan önce biraz düşünmeni tavsiye ederim. Konuya dönersek demek istediğim,

Motorcular trafikte saygı istiyorlarsa önce kendileri de saygılı olmayı öğrenecekler; yaya geçidi / kaldırımı kullanmayacak, öncelik hakkının olmadığı yerde bekleyecek vb gibi şekillerde ve gerekiyorsa düzgünce yol istemesini bilecek. Trafikte beklemedeki araçların arasından 50 ile değil 10-15km/h hızla ilerleyecek, o ilerleme sebebi de olası kaza durumunda arka arkaya duran iki araç arasında sıkışmaması motorlunun.

Şu yukarda saydıklarımın hiçbirisi videodaki kişide yok. O yüzden saygı gösterilecek durumu da yok. Saygı görmek için önce saygılı davranmayı bilmek gerekir, benim mantalitem bu şekilde.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plakası ne acaba bu hıyarın. Emniyete mail atmak lazım aslında. Motorcular aksiyon kameralarıyla makas atan arabaları felam afişe edip haberlere kadar çıkarıyorlar. Sonuçta madem trafikte saygılı olucaz herkes eşit her kesimden sürücü kurallara saygılı olacak.
    Güzel bi yazı ile video linki ve facebook linkini içeren bir mail attım bile dün gece.

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecilmek istenen yerde boyle efendice kafasiyla gecebilir miyim diyen motorcuya hemen yer veriyorum. Ama boyle gaz açıp ters ters bakan olursa inadina tampon yapiyorum. Keske o corsaci ben olsaydim. Oyle konusamazdi.
    İnsanlarda saygı kalmamış gerçekten. Trafikte herkes polat alemdar zannediyor kendini.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bi yazı ile video linki ve facebook linkini içeren bir mail attım bile dün gece.

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
    Ben de sikayeti ilettim bakalim umarim bir sey cikar.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu gizliye almis adam bu arada tam da biryerlere link gonderiyordum tuh

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın yeteneğine diyecek birşey yok bence. sorun kaldırımdan gidişi ve çok çok dar yerlere duran trafikte girmeye çalışması. yalnız corsacıyla yaşadığı dialogta corsacı tamamen itneliğine yol vermemiş. hani desemki 5 dk dır arkalı önlü gazladılar, corsacıda sinirlendi, yol vermedi, tamam dicem. corsacıya sadece az geri çek, zaten bekleyeceksin sen, beni engelleme demiş. burada şık olan, corsacının tabiki diyip azıcık çekilmesi. bunu yapsa n olurki ? incileri mi dökülür ? erkekliğiyle mi oynanır ? sonuçta senden yol isteyen arkadaşın 2 dk önce ne yaptığını bilmiyorsun. kaldırıma mı çıkmış, yayaya rahatsızlık mı vermiş bilmiyorsun. neye şekil yapıyorsun.

bu arada da sitede herkes boksör, muay thaici yada gayrimeşru koşturuyormuş, öğrenmiş olduk
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyet yetmez....... cumhurbaşkanına yazın
    dynojet w. Z1000SX

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten corsacı nın yol verip vermemesinde değilim, olabilir belki de görmedi motorun gelişini belki düşünemedi. Ama dediğim gibi düzgün bir şekilde rica etse öyle bir tartışma geçmezdi, ama bu kadar hareketi yapan insandan beklenecek bir şey değil. Kimse ne tüm otomobil sürücülerini ne de tüm motosiklet sürücülerini genelliyor bu video üzerine yorum yapıyoruz. 10 hatasından 1 tanesini sorguluyorsunuz. Kimse trafikte onun ekstrem hareketlerine dikkat edecek kadar tetikte olamaz bu kadar basittir. Ölürse de birinin canını yakar. Nasıl makas atan insanlar kaza yapınca başkası sorumlu değilse, bu da aynı şey. Zaten durmuş bir trafikte motorda avantajlıyken bu acele niye?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorla o hareketleri yapan insan ölümü göze almış ve ondan korkmayan insandır. o yüzden o kısmına çok takılmayın. hayat kendi hayatı. yeterki ölürken başkasına zarar vermesin. benim kendim için tek dileğim odur. hız yapıyorum hem motorla hem arabayla. bu sitede birçok kişide yapıyor. bu gerçeği kabullenip kamu spotu vermektense, çevreme zararım dokunmasın diye dua etmek en güzeli.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorla o hareketleri yapan insan ölümü göze almış ve ondan korkmayan insandır. o yüzden o kısmına çok takılmayın. hayat kendi hayatı. yeterki ölürken başkasına zarar vermesin. benim kendim için tek dileğim odur. hız yapıyorum hem motorla hem arabayla. bu sitede birçok kişide yapıyor. bu gerçeği kabullenip kamu spotu vermektense, çevreme zararım dokunmasın diye dua etmek en güzeli.
    Tabiki de zaten hiç bir mesajımda yok kimseye de demem ölse gitse diye. Demek istediğim kendini öldürürken bir makasa girdiğinde dikkati biraz dağılmış sürücü vursa ölse sürücü suçlu, ya da dibinden geçerken acemi bir sürücüyü korkutsa direksiyon kırıp başkasına vursa. Çoğu kişi trafikte daha hızlı hareket etmek için alıyor motoru. Ama düzgün şekilde yapsa bu konuşmalar olmazdı. Ben de kendi aracımla makas atıyorum ama hiç bir zaman milimetrik aralara falan girmedim üst üste çok hızlı milletin aynasına dokunacak tampon boyasını alacak kadar falan değil. Videoya çekip koysam makas sınıfına girmez, ama biz zevkimiz için hızlı otomobillerimiz var diye trafikte sadece taşıt olarak gören insanları da rahatsız etmeye gerek yok. Kamu spotu da değil, levent e yazılan gibi sen de yapıyorsundur gibi yazılan yazılar rahatsız edici. Kimin nasıl bir trafik ahlakı olduğunu bilemezsiniz, dediğim gibi ben ne size ne başkasını yargılarım, sadece videoda gördüğüm kişi o da konunun içeriği ve kendi dışımda.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın yeteneğine diyecek birşey yok bence. sorun kaldırımdan gidişi ve çok çok dar yerlere duran trafikte girmeye çalışması. yalnız corsacıyla yaşadığı dialogta corsacı tamamen itneliğine yol vermemiş. hani desemki 5 dk dır arkalı önlü gazladılar, corsacıda sinirlendi, yol vermedi, tamam dicem. corsacıya sadece az geri çek, zaten bekleyeceksin sen, beni engelleme demiş. burada şık olan, corsacının tabiki diyip azıcık çekilmesi. bunu yapsa n olurki ? incileri mi dökülür ? erkekliğiyle mi oynanır ? sonuçta senden yol isteyen arkadaşın 2 dk önce ne yaptığını bilmiyorsun. kaldırıma mı çıkmış, yayaya rahatsızlık mı vermiş bilmiyorsun. neye şekil yapıyorsun.

bu arada da sitede herkes boksör, muay thaici yada gayrimeşru koşturuyormuş, öğrenmiş olduk
    İsteme var isteme var o yolu. O tarz ve konuşmayla değil yol günahımı vermem ben kimseye inşallah corsacı da vermemiştir de beklemiştir. Bu arada burada ve yurtdışında dediğin sporları amatör olarak yapan bir insan olarak söylüyorum ki bence oransal olarak bakarsan ülkemizde gerçekten bir çok insan bu sporlara ilgili.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sarper55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsteme var isteme var o yolu. O tarz ve konuşmayla değil yol günahımı vermem ben kimseye inşallah corsacı da vermemiştir de beklemiştir. Bu arada burada ve yurtdışında dediğin sporları amatör olarak yapan bir insan olarak söylüyorum ki bence oransal olarak bakarsan ülkemizde gerçekten bir çok insan bu sporlara ilgili.
    yurt dışı ile tr istatistiğini bilemicem, yurt dışına çıkmadım. zaten o cümlede bir ironi mevcut. herkes dövüyor, öldürüyor, uçuruyor, koruma ekipmanlarını münasip bir yerine sokarım diyen var. biraz sakin ya.. hayat çok farklı yani. CS oynamıyor kimse.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dışı ile tr istatistiğini bilemicem, yurt dışına çıkmadım. zaten o cümlede bir ironi mevcut. herkes dövüyor, öldürüyor, uçuruyor, koruma ekipmanlarını münasip bir yerine sokarım diyen var. biraz sakin ya.. hayat çok farklı yani. CS oynamıyor kimse.
    Herkes polat alemdar bu ülkede. Çoğu inince dayak yiyor maalesef gereksiz yere olaylar büyüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)