Tam bitti demiştim ki devam ediyormuş. Videonun bu tarz kapanmasını çok beğendim. Tebrikler!
teşekkür ederim.
estafrullah canım, niye küfür edeyimteşekkür ederim.
teşekkür ederim abi. valla her bölümde anlatım diye başımı yedin, biraz hazırlanıp gittim bu sefer![]()
saol abi, senden duymak güzel
saol Yavuz abi
önerileri doğru bir şekilde uygulayabildiğimi görmek güzel, teşekkür ederim kardeşim
yok, bitmedi henüz ama kesin bir tarihi olmadığı için süpriz yumurta gibi şu anteşekkür ederim.
teşekkür ederim. BRZ ve MX-5 belki diğer makineler gibi hızlı değil ama özenle hazırlanmış araçlar.
güzel çekim olmuş elinize sağlık. brz o görüntüsüyle güzel bir motor modifiyesini haketmiş. supercharger yapılsa çok eğlenceli olur.
Bugra tebrik ederim, cok zevkli bir video olmus
Ingilizce alt yaziya devam etmeni oneririm nacizane![]()
ben araçlardan çok arada hafif küfürler yandan geçen farklı bir arabayla yayını kesmesi çok hoşuma gidiyor.
Video BRZ aldırır adama. Tebrikler çok başarılı buldum hem çekimi, hem araçları..
japonlar the makinayı yukarı taşıyacak japondan devam etmelisin Buğra, eline sağlık.
araçlar çok güzel, sahibi de zevkli belli ki onunda emeğine sağlık.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ilk defa böyle bu tarz videoyu sonuna kadar izledim,arabalar güzel ama anlatım arabalrdan da güzel elinize sağlık
Yine kalite konuşmuş, normalde sevmem bu tarz arabaları fakat özenle saklanmış ve yapılmışlar, hoşuma gitti
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)