Geçmesi normal sonuçta a4 2.0 tdi sınıfının en yavaş dizeline sahip
Ağırlık farkı var güç farkıda yok neyin şaşkınlığı heyecanı çözemedim...
bmw 320 lerin yürürünü çok gördüm, ama sanki ona göre a4 yavaş geldi.bayağı fark varmış, ama burdaki diğer videolara bakınca alenen denk gelmişte basılmış gibi. salise farkı ne meseleler yapan vardı![]()
Audi nin arkadaşınız olmadığını yolda denk geldiğini söylemişsiniz peki adamın tam gaz bastığını nerden biliyorsunuz. Vts de tüp var demişsiniz benim duyduğuma göre tüp 20 hp fark ediyormuş audinin mantıken geçmesi gerekiyor bence ve ufak bi düzeltme yapıyım audi b9 kasa b8 ler 143 hp üstü yok.bunlar benim düşüncelerim siz daha iyi bilirsiniz.
audinin 177 lik olduğu nereden belli ? ö farları falan gözükmüyor. velev ki makyajlı kasa olsa bile makyajlılarda 150 lik motorda var. babamda 177 lik a4 var , babam antepte olduğu için 1 haftadırda araba bende , araba epey seri c4 e falan geçileceğini sanmam.
Küfürlü konuşma. Ben araştırmadığımı başkasından duyduğumu belirttim zaten mesajımın sonuna siz daha iyi bilirsinizde dedim sonuçta bu konuya düzgünce konuşup tartışıp bilgi alış verişi yapmaya gelmedikmi? Benim söylediklerime itirazın varsa düzgünce cevap ver.
Evet yolda denk gelme, dikkatli izlediyseniz audi öndeyken vts iki kere gaz kesiyor, sonra audi kenarı kaçınca zorda olsa geçiyor.
Yapmayın Allah aşkına, sizcede bastığı çok bariz değil mi? İşinize mi gelmiyor adamın tam basmış olması? Size kim demişse yalan demiş tüpün 20 bg fark ettirdiği felan yok, aracın hiçbir beygir kaybı yok canavar gibi. Audi'nin mantıken geçmesinin sebebini açıklarmısınız? Daha ağır, beygir gücü daha düşük ve de dizel bir araç. Hatanızı sonradan düzeltmişsiniz ama araç Makyajlı B8'di. 150 beygirliğin bu kadar gitmesi mantık kuralları çerçevesinde değil, aracın 177lik olduğu bariz ama bazı üyeler hala aksini iddia ediyor.
Aynı anda basınca C4 biraz zor geçiyor, 150lik olsa çok daha kolay geçecekte ondan. Mantığınız yanlış, C4 diye hafife alıyorsunuz bu aracı önce bi teknik verilerine bakın ondan sonra yorum yapın. C4 VTS 2.0 litre atmosferik ve 180 beygir, A4'ten daha hafif bir araç, ve 7.800 devir çeviriyor. İnanmıyorsanız deneriz![]()
En çok beygir benim 500 de var ayrılın![]()
69 tane beygir seç beğen dehledeh diyince gidiyor zaten anca
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Yapmayın Allah aşkına, sizcede bastığı çok bariz değil mi? İşinize mi gelmiyor adamın tam basmış olması? Size kim demişse yalan demiş tüpün 20 bg fark ettirdiği felan yok, aracın hiçbir beygir kaybı yok canavar gibi. Audi'nin mantıken geçmesinin sebebini açıklarmısınız? Daha ağır, beygir gücü daha düşük ve de dizel bir araç. Hatanızı sonradan düzeltmişsiniz ama araç Makyajlı B8'di. 150 beygirliğin bu kadar gitmesi mantık kuralları çerçevesinde değil, aracın 177lik olduğu bariz ama bazı üyeler hala aksini iddia ediyor.[/QUOTE]
Benim yanlış olan hesabıma göre vts 180 hp tüp takılınca 160a düşüyor diye tahmin ettim audi de 170hp ile geçer zannetmiştim ama yanlış olmuş
Ortalık biraz karıştı Mesajlarda hatalı yanlış cümle kurmuşsam kusura bakmayın
Audi önüne gri corsa çıkıyor adam da önceden yavaşlıyor gibime geldi...........
Okumadan imzalamam.....
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
bknz: kendi kendine gelin güvey olmak.
böyle videoların hiçbir anlamı yok, sarı çizmeli mehmet ağa
nereden biliyorsunuz audide sorun olmadığını, adamın gaza doğru dürüst basabildiğini? bagajda 80kg yük olmadığını?
vıdı vıdı bir sürü neden var... vakit kaybı
Zaten audi de 2 kişi varmış... 70 kg desek 1-2 boy rahat oynatacaktır. Bence de anlamsız bir kıyaslama olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)