Rahmetli Mcrae de çılgın sürerdi. Hatta Subaru impreza nasıl sürülür onu gösteren dünyadaki ilk adam.
Keici falan yani bunlar şov adamı tommi ile falan kıyas kabul etmez takdir edersiniz ki:)
Printable View
Rahmetli Mcrae de çılgın sürerdi. Hatta Subaru impreza nasıl sürülür onu gösteren dünyadaki ilk adam.
Keici falan yani bunlar şov adamı tommi ile falan kıyas kabul etmez takdir edersiniz ki:)
akslarda degısık :D her aksıyondan sonra bastan sona yapılıodur bu makıne kanımca
inanılmaz birşey bu ya... arka tampon gitti...
yerde lastık ızlerıde var 3 takım lastıkte yedekte var.kac deneme yaparsa yapsın durum cok acı bızler hakkaten eşşeee bınıozz oda kendı yolunu kendı buluo :D
perfectto:icon_tup:
alayına comolokko :D
ehhhh işte :D:D:D:D
azım açık kaldı gengarın etrafında döndükten sonra ambara girerken aha kesin patladı dedim :D ama kukanın tozunu alırken tekrar tekrar izledim :D:D
olmaz böyle şey ya... son zamanlarda seyrettiğim en güzel video... arabanın ilmini kapmış iyice apexleri yakalaması muhteşem...helal olsun diyorum başka bişey demiyorum(ebesi anası tanası kendisine kalsın) :)
zaten hangara girerken felan hızlar tutmuyor hepsini bi nefeste yapması imkansız gibi bişey bi anda çıkıp girmior garaja.ama hll olsun diorum.kuka dönüşündede bişeyler ama takdir edilir :)
soluksuz izledim:icon_tup:
akslar bu videodan sonra degismis, dss sponsor olmus sonradan. ki sti aksi bu guclerde hicbir sikinti cikarmaz maksat dss reklami.
sti yuruyenine bunlardan hic bir sey olmaz, bunun benzerlerini yapan bizim arkadaslar cok:)
muhtesem ötesi son zamanlarda izlediğim en güzel video ;)
hmmm:icon_wack
hayata küstüm. bu nasıl video. nasıl araba .
agzım 1 karış acık ızledım laptop salya ıcınde kaldı :D
babama yalwarmaya baslıyım tekrardan ımpreza ımpreza dıe :D:D:D
fena herıf tam dengesızmıs.........:beuj:
oooo mayyy gaaaadddd:D
hakkını wermiş makınanın....son nokta diyebilirzzz!!!