bunun benzerını sızın arkadaslar yavaş yapsınlar korhancım:)
vıdeoda pılotta muhtesem...
Printable View
Rahmetli Colin'de parkurlarda yapıyordu bunu
5. kez izledim, çok keyifli :)
download yapılmıyormu bu ?
http://bitcast-a.bitgravity.com/mobi...b/flv/9183.flv
bununla indirebilmen lazım
ozgur biraderim bizimkiler belki cizgide kalamiyorlar bu derece net bir sekilde ama aks ve yuruyene ayni yuku bindirebiliyorlar, seninde biliyoruz biraderim nasil kullandigini sende hicbirinden geri kalmazsin bizimkilerin.
videodaki pilota yani ken e diyecek laf yok bizimkilerin hicbiri yanindan gecemez , benim orda ima ettigim sey arabayla ilgili;)
o dıregın etrafından nası dondu öle anlayamadım:D:D ,
ses olarakta muhtesem, pılotaj ztn aşmış..
Konuyu sabah gördüm şu saat oldu belli aralıklarla hala izlemekteyim harika bir paylaşım ya son zamanlarda izlediğim en iddialı video her sahnesi ayrı bir olay :)
video bitti die kapamayın devamında bi sürü video var motor gibide zıplanmazki ayıp yaw :)
Snowları tavsiye ediyorum... moralim bozuldu :D
yok artık lebron james:bravo:
Bunun aynısını yaptığını kimse söylemedi, bütçe, çekim, Ken'in yeteneği ve araç ortada;
ama ufacık bir tadımı için sizi Ankara hipodrom'a bekleriz hahahahaa :D:D:D
Korhan'ın söylemek istediği, std. STi yürüyeni bu kadar abuse'e dayanıyor, biz neler yapıyoruz arabalara gıkı çıkmıyor, onu belirtti sadece...
mükerrer kayıt :D
abi tek kelime ile; perfect car, perfect driver :)
Fena sayılmaz:D
aslinda goruntuden baska bi yani yok . su hareketlerin cogunu bir cok ralli pilotu hatta alasini yapr . bu adamin ciddi bi rallli cizgisi felan yok . amerikalidan rallicimi olur iste yine bi showa yonelik tipik amerikan mantigi . araci yormus dagitmis okadar . goruntuler harika lafim yok ama pne viraj kasio ne bi ralli yapio . bi numara yok . autox videolari var ayni aracla cogu arabadan yavas kalio :D reklamin iisi kotusu olmaz reklam yapa yapa kendini kanitlio okadar :D