güzel bi gece olmuş kamer güzel yürümüşsün o jantlarla
Printable View
güzel bi gece olmuş kamer güzel yürümüşsün o jantlarla
maşallah iki arabayada
saatler şıkmış:D
Eğlenceli gündü ayağınıza sağlık :D
ılgınc ve gusel bı deneme olmus torktan dolayı leon dırek atlar sanıodum olmamıs..
vtengı beendım maşallah kamer:D
ee hanı benım çektıklerım:Dkaan sen upload etsene
valla sabredemedm yaw:D
M3 kardeş, Leonun şuanda tam net dynosu yok çünkü büyük (12 lt civarı) intercooler takıldı ama sanıyoruz ki 230-240 HP arasında çıkartacaktır. Şimdi torktan dolayı atlaması lazım gereken araba diye düşünüyorsun ama bu arabada 3 kişi var be biri(yanımda oturan arkadaşım) double man 100+ kg:) bagajımda arabanın eski intercoolerı ve boruları+birkaç malzeme daha var etsin etsin 30 kg, 225-45 17 jant ve lastik, 1.375 kg orjinal ağırlık ve yarım depo kadarda benzin var veeeeee en kötüsüde arıza lambam o gün akşam üstü yanmıştı laptopumda yanımda olmadığı için fault code ları temizleyemedim. Arabamın AFR si düzgün deildi yani anlicanız :) Yinede ben arabama ve Kamer KS VTEC tekrar maaşallah diyorum güzel yürüyor arabası..
CD şuan elimin altında ama 70 mb dan aşşa video yokki :) en iyiside 234 mb olan video nasıl upload edecem ben bunu akşama biter galiba :D
kağse vtec :D maşallah iki aracada
alikaanın yanında ben vardım :D 1 2 boy etkilerim :D cd yi bize ulaştırabilrsen ufaltırız bi şekilde alikaan belki akşam çıkarız ademin oraya bakalım.
:D ben seni reklam etmiim dedim yani o yüzden güzel kardeşim ;) 1-2 boy direk etkiledin bak şimdi beni. sıra kamerde bidahaki sefere kamerin arabaya bincen ama :D :D
olur CD yi zaten kamere çektim ben. vereyim.
tebrikler Kamer kim derki atmosferik:icon_tup: