güzel bi gece olmuş kamer güzel yürümüşsün o jantlarla
güzel bi gece olmuş kamer güzel yürümüşsün o jantlarla
maşallah iki arabayada
saatler şıkmış![]()
ılgınc ve gusel bı deneme olmus torktan dolayı leon dırek atlar sanıodum olmamıs..
vtengı beendım maşallah kamer![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
M3 kardeş, Leonun şuanda tam net dynosu yok çünkü büyük (12 lt civarı) intercooler takıldı ama sanıyoruz ki 230-240 HP arasında çıkartacaktır. Şimdi torktan dolayı atlaması lazım gereken araba diye düşünüyorsun ama bu arabada 3 kişi var be biri(yanımda oturan arkadaşım) double man 100+ kgbagajımda arabanın eski intercoolerı ve boruları+birkaç malzeme daha var etsin etsin 30 kg, 225-45 17 jant ve lastik, 1.375 kg orjinal ağırlık ve yarım depo kadarda benzin var veeeeee en kötüsüde arıza lambam o gün akşam üstü yanmıştı laptopumda yanımda olmadığı için fault code ları temizleyemedim. Arabamın AFR si düzgün deildi yani anlicanız
Yinede ben arabama ve Kamer KS VTEC tekrar maaşallah diyorum güzel yürüyor arabası..
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
CD şuan elimin altında ama 70 mb dan aşşa video yokkien iyiside 234 mb olan video nasıl upload edecem ben bunu akşama biter galiba
![]()
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
alikaanın yanında ben vardım1 2 boy etkilerim
cd yi bize ulaştırabilrsen ufaltırız bi şekilde alikaan belki akşam çıkarız ademin oraya bakalım.
ben seni reklam etmiim dedim yani o yüzden güzel kardeşim
1-2 boy direk etkiledin bak şimdi beni. sıra kamerde bidahaki sefere kamerin arabaya bincen ama
![]()
olur CD yi zaten kamere çektim ben. vereyim.
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)