Yani yapılmamış şeyler değil tabi aventador geçmek keyif verici olsa gerek ama güç her şey değil hayatta yoksa kızlar powerlifter abilerimizi dilinden düşürmezdi![]()
Yani yapılmamış şeyler değil tabi aventador geçmek keyif verici olsa gerek ama güç her şey değil hayatta yoksa kızlar powerlifter abilerimizi dilinden düşürmezdi![]()
Herkes Aventador'un yanında, kimse de alkışlamamış Supra'yı! Ulan hemen sattınız o içinizdeki yarışçı ruhunu!
Şaka lan şaka. Avantador olduktan sonra; kim öper Yalova kaymakamını.
K.
Çılgın Supra Aventadoru coşturuyor.
Forumdan bir abinindi sanırım bu E-30, ne zaman bir Lambo görsem aklıma gelir bu video. Videodaki Lamboooo Lambooo kısmı efsanedir bende.
https://www.youtube.com/watch?v=93l-uwvP39o
Yemişim beygirlerini. Bi mekanın önünde o kapıları yukarı doğru açmanın paha biçilemez bir zevk olduğunu düşünüyorumÜstüne üstlük cabrio araba
![]()
benım anlam veremediğim senin altında milyonluk arabayla, motoru gırtlak dolu arabayı.geçileceğini bile bile(ağlatıyor resmen)ne diye çıkıyorsun.sonra yutupta rezil olursun böyle işte.geçmeyi bırak sonradan bastığı halde bile geçiyor supra.bitane daha vardı murcielago ve supra.onda da aynıydı sonuç. baba parası hep bunlar![]()
Parasini gectim Bu forumda kac kişi o lambonun yillik vergi, kasko, trafik sigortasi ve bakim maliyetlerini karsilayabilecek durumda acaba?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
noldu forumun modifiye aşkına ruhuna. ayıp değil milambo geçse herkes der ki varsın geçilsin ama kapımda supra olsun. Gerçek ruh taşıyan bi aracı hiçbir supersporla karşılaştırmam. supra benim gözümde modifiye ruhuna en uygun araçtır halen. arkasından da gtr gelir
![]()
herkes bi an avcı moduna girmişclubte kapıda görse vs vs... ohoo kapıda görmeye kalıyosa iş
neyse velhasılkelam, supra çoğumuzun ilk nfs tecrübesinden beri hayalidir. Supra o ya çok yok, nadir. Yemişim lamboyu. Arabaya gelecek hatunda gelmesin zaten
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Türkiye piyasasında suprayla ferrarinin lamborghininin fiyat farkı pek kalmadı zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)