Golf motor içi standart mıdır ?
araçlara maşallah,RUR'a apayrı maşallahvites geçişlerinde seste şahane
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
dsg de bi upgrade varmı?
maşallah rur çok iyi
Teşekkürler tekrardan ...
Motor forged piston ve subab yayı var.
Son hız denmiş 6.vitesi bitiriyorum çoğu denemede ama yokuş yukarı bastığımız iki yer var 250 gibi kalıyoruz orda.
Ufak bir düzeltme seat leon cupra yazmıştım araç 1.8t 180hp leon fr.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Dsg de sadece yazılım var bir ara kavramayı kendim upgrade etmiştim broz balata ile ama şehir içinde çok keyifsiz olmuştu o yüzden tekrar orjinale döndük.
1.4 TSI GTX28 Loading...
tebrikler hafiflik ve teknoloji farkli tabi. 15 yasını gecmiş arabanın da iyi yürüyenini bulmak lazım. kondisyon önemli. bakiniz burda mesela üçü de m5 https://youtu.be/93cvCs6Hnt4
hakan abi maşallah yıllar önce e36 m3 ile denemende yazmıştım gün gelip geçip gidiceksin tüm e36 ları diye nerden nereye e36 olmuş e39m5 allah kaza bela vermesin abi ...
SM PERFORMANCE
ağırlık ve teknoloji farkını söyledim dsg avantajı da var. fakat her m5 aynı değil onun örnegini verdim. inanasım gelmediğini nasıl anlayabildiniz ben onu anlamadım. 1.4tsi örnegini daha önce de gördüm arkadaşımın motor içi dahil yapılı sciroccosunda ama o arka tamponda kalmıştı. ortalığı germeyelim tekrar tebrik ediyorum araç sahibini.
Maşallah golf harika gidiyor.. DSG nin durumu nedir ? Standartta bile dayanmıyor biliyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)