what KEN aydu samtayms
what KEN aydu samtayms
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ilk defa bi serisini beğendim yalnız. dubai muhteşem. ssler muhteşem. ama yollarda daha az lastik izi olması hatta bazılarında olmaması bu kez daha iyi göründü gözüme. dubai ayrı dünya yalnız o yollar o etraf nedir arkadaş.
Yemekten çıktık arkadaşta kürdan almış çıkarken ağzında onu kemiriyor metronun içinde. Hop 2 polis girdi koluna ilk durakta çıkarttılar bizi dışarı. 1000 dirhem mi ne cezası varmış normalde ama kürdan olduğu görünce kesmediler cezayı.
Yemek değil kürdan dedik; gelen cevap ağzınızda herhangi bir şey olamaz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bizim metroda mangal serbest o derece![]()
sehrin oyle guzel reklamini yapmislarki ken block ikinci planda kalmis , sifirdan yapildigindan kusursuz valla hayran kaldim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şuan takıldığım, dubai çok yanlış kişilerin elinde ya![]()
Anca boş yollarda gazlasın itne... Rallilerde görüyoruz durumunu...
bu vidyonun sponsoru kim? bizzat dubai emiri mi? nasıl bi para, nasıl bi organizasyon, nasıl, nasıl, nasıl?![]()
Dubai gercekten inanaılmaz gelişen bir yer , sonuçta dubai şeyhi ve etrafındaki insanlar dubai turizm cenneti ve iş merkezi yapma planları var , 50 yıl sonra petrol bittiğinden bu kent hem turizm hem iş kenti olsun istiyorlar
Ünlü gökdelenler , ünlü markalar , okyanusun üzerinde ada yapmaları ,world ve palmiye adaları, inanılamaz otelleri ,polis araçları daha sayamadıgımz bircok şey turistik cazibe ve ünlü bir destinasyon merkezi olmak için yapıyorlar.
Ve bunu yaparken Los angeles onlar için büyük bir örnek. 2 side çölün ortasında mimari, yapılaşma, cazibe merkezi olma yönünde büyük adımlar attılar.
Sonuç olarak cok büyük bir kurgu yapmışlar, harbiden tüm şehri kapatmışlar seri olarak en iyisi buydu kurgu mükemmel çekimler efsane daha ne demeli bilmiyorum
Ve şeyh'in tanıtım ve organizasyon, film şirketlerini hep dubai'de cekim yapmaları için ısrar ettiğini kendi şehrin tanıtımı için herşeyi yapmaya hazır oldugunu biliyorum.
Bu konu Turizmci olarak proje ödevimdi. Daha detaylı konuşabiliriz![]()
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)